a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ


Έχει ξαμοληθεί το παρακράτος στις πόλεις και τις γειτονιές της Ελλάδας για να περάσει το μήνυμα της κυβερνήσεως προς τους πολίτες. «Μνημόνιο ή χάος» λένε ουσιαστικά προς όλες τις κατευθύνσεις οι παρακρατικοί που δρουν ανενόχλητοι τις τελευταίες ημέρες με κάλυμμα την προκλητική ανοχή των αρχών. Έχουν ήδη σημειωθεί πολλές επιθέσεις εναντίον ανυποψίαστων πολιτών, οι οποίοι θεωρήθηκαν «φασίστες» από τον παρακρατικό συρφετό της αριστεράς, ο οποίος δρα ανενόχλητος, αφού ΑΝ γίνει κάποια σύλληψη αυτή θα γίνει στα θύματα και όχι στους θύτες.

Χθες μόνο είχαμε δύο καινούργιες σε δύο διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Στο Ηράκλειο της Κρήτης οι παρακρατικοί ξέσπασαν την έμμισθη «οργή» τους σε έναν άνθρωπο μόνο και μόνο γιατί δεν τους άρεσε το παρουσιαστικό του. Στην Κοζάνη θύμα τους έπεσε ένας 19χρονος φοιτητής, που δέχτηκε την θρασύδειλη επίθεση τεσσάρων ατόμων, οι οποίοι τον χτύπησαν με μπουκάλια και τον έστειλαν στο νοσοκομείο. Παρά το γεγονός ότι το θύμα αναγνώρισε έναν από τους δράστες δεν πραγματοποιήθηκε καμμία σύλληψη σε κανένα από τα δύο περιστατικά.

Το μεν ένα περιστατικό σημειώθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης, ενώ το άλλο σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου στις 11 η ώρα το πρωί, αποδεικνύοντας ότι οι παρακρατικοί δρουν όποτε θέλουν και όπου θέλουν, χωρίς να διατρέχουν κανένα κίνδυνο από τις αρχές, οι οποίες τους ανέχονται προκλητικά.

Η κυβέρνηση Σαμαρά και η αριστερά φροντίζουν για την δημιουργία και την συντήρηση ενός εμφυλιοπολεμικού κλίματος, το οποίο συμφέρει την τρόικα και όλους όσους επιβουλεύονται την Πατρίδα και τον Λαό μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πίσω από το παραπέτασμα καπνού που πετούν στα μάτια του Ελληνικού Λαού οι παρακρατικοί, το κράτος και τα κανάλια, οι πολιτικοί πράττουν αίσχη εναντίον του Λαού, φτάνοντας μέχρι και του σημείου αναγνώρισης του ψευδοκράτους στην Κύπρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου