a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ


Σοβαρότατες ελλείψεις τόσο σε διδακτικό προσωπικό όσο και σε υλικοτεχνικές υποδομές παρατηρείται εντόνως στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, όπως αναφέρουν γονείς, οι οποίοι παρατηρούν την κυβέρνηση να στέκει απαθής απέναντι στα σοβαρά προβλήματα στο χώρο της εκπαίδευσης. Σε μια περίοδο κατά την οποία επιχειρείται ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης μέσω της εκστρατείας λάσπης κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, η κυβέρνηση της υποτέλειας συνεχίζει ακάθεκτη το καταστροφικό της έργο σε όλους τους τομείς της ελληνικής ζωής.

Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, πολλά σχολεία και συγκεκριμένα οι μαθητές αυτών, θα βιώσουν τα αποτελέσματα της μνημονιακής πολιτικής της συγκυβέρνησης των υποτακτικών. Οι σχολικές επιτροπές στερούνται χρημάτων, με συνέπεια να υπάρξει πλήθος σχολικών αιθουσών δίχως τη δυνατότητα θέρμανσης, φαινόμενο που παρατηρήθηκε και κατά την περσινή χρονιά. Για ακόμη μία φορά, οι Έλληνες μαθητές θα αναγκαστούν να κάνουν τα μαθήματά τους σε άθλιες συνθήκες, την ίδια ώρα που το ανθελληνικό Κράτος σπαταλά εκατομμύρια ευρώ για την σίτιση και στέγαση των λαθροεισβολέων στους χώρους φιλοξενίας.

Τα ειδικά σχολεία, δεν έχουν λειτουργήσει κατά τον πρώτο μήνα της νέας σχολικής χρονιάς, καθώς δεν έχει γίνει καμία πρόσληψη εκπαιδευτικών. Κατά τ' άλλα, ο «ανθρωπισμός» κυβέρνησης και κομμάτων της αριστεράς και της δεξιάς αναλώνεται στα δικαιώματα των λαθροεισβολέων, γυρνώντας επιδεικτικά την πλάτη στον Ελληνικό Λαό.

Κι ενώ το σχολείο και κατ' επέκταση η εκπαίδευση στο σύνολό της απαξιώνεται, οι συνδικαλιστικοί φορείς των εκπαιδευτικών αντί να καταγγείλουν την κρατική αδιαφορία στην παιδεία, πολιτικοποιούν την εκπαίδευση προβαίνοντας σε κηρύγματα κατά της Χρυσής Αυγής και συμμετέχουν σε εκδηλώσεις οργανώσεων, φορέων και κομμάτων της αριστεράς, αποδεικνύοντας τον ιδεολογικό τους προσανατολισμό, επιδιώκοντας να μολύνουν τις ψυχές των ελληνόπουλων με το μαρξιστικό τους δηλητήριο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου