a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΗΠΑ


Η εξέλιξη της στρατιωτικής τεχνολογίας των ΗΠΑ αρχής γενομένης με την «Αμυντική Στρατηγική Πρωτοβουλία» που εκπονήθηκε επί προεδρίας Reagan έχει δώσει στις ΗΠΑ δυνατότητες που έως σήμερα παραμένουν «σκοτεινές», μυστικές και αμφισβητούνται από το επίσημο κράτος εφόσον διαρρεύσουν στην δημοσιότητα. Οι ηγέτες των ΗΠΑ όποτε ερωτώνται για αυτά τα μυστικά όπλα αρνούνται την ύπαρξή τους, αν και πολλά από αυτά τα μυστικά και σκοτεινά προγράμματα κοστίζουν δισεκατομμύρια δολάρια που προέρχονται από τα μυστικά κονδύλια του αμερικανικού προϋπολογισμού.

Οι ΗΠΑ κατέχουν εξελιγμένη στρατιωτική τεχνολογία που μπορούν και θέλουν να την χρησιμοποιήσουν και θα το πράξουν μόλις τους δοθεί η δυνατότητα, πιθανότατα στον επόμενο πόλεμο της Συρίας και του Ιράν. Μια κατηγορία των νέων μυστικών τεχνολογιών είναι τα πυρηνικά όπλα. Δεν εννοούμε τα κλασσικά πυρηνικά όπλα που όλοι γνωρίζουν, αλλά την εξέλιξή τους που πραγματοποιήθηκε στα γνωστά στρατιωτικά εργαστήρια του Livermore των ΗΠΑ. Τα νέα πυρηνικά έχουν την ίδια ή και μεγαλύτερη καταστροφική ικανότητα με τα κλασσικά, με την έκρηξη όμως να προσομοιάζει ηχητικά με συμβατική πυροδότηση.

Έτσι δεν υπάρχει η δυνατότητα να εντοπισθεί αν μια μεγάλη έκρηξη ήταν συμβατικής ή πυρηνικής προέλευσης. Π.χ. ενώ χρησιμοποιούνται πυρηνικά όπλα θα κατηγοριοποιούνται ως συμβατικά και θα λέγεται, λόγω της μεγάλης καταστροφής που προκαλούν, ότι χτυπήθηκαν αποθήκες πυρομαχικών ή αποθήκες καυσίμων. Τα συγκεκριμένα πυρηνικά όπλα χαρακτηρίζονται ως MRR (Minimal Residual Radiation), δηλαδή παράγουν ραδιενεργό ακτινοβολία σε έκταση μόλις μερικών εκατοντάδων μέτρων ενώ η ανιχνεύσιμη ακτινοβολία εξαφανίζεται μετά από παρέλευση 72 ωρών.

Άλλα σύγχρονα πυρηνικά όπλα του εργαστηρίου Livermore είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να καταστρέφουν μόνο συγκεκριμένα υλικά, όπως π.χ. την καταστροφή μετάλλων που τα μετατρέπουν σε σκόνη. Αυτά τα πυρηνικά προορίζονται να χρησιμοποιηθούν για την καταστροφή ναυτικών στόχων.

Το «κλειδί» για την χρήση αυτών των τεχνολογικά προηγμένων πυρηνικών σε περιφερειακούς πολέμους είναι η δυνατότητα διάψευσης από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ της χρήσης τέτοιων μυστικών όπλων και η κατάταξή τους στην «μυθολογία» της συνωμοσιολογίας. Έτσι γνωστές εφημερίδες και τηλεοπτικοί σταθμοί της σιωνιστικής προπαγάνδας αμέσως μετά την χρήση τέτοιων μυστικών όπλων παίρνουν την σκυτάλη και διαψεύδουν και κατασυκοφαντούν τους πάντες που διακινούν ειδήσεις που δεν συνάδουν με την προπαγάνδα τους.

Η ελεγχόμενη δημοσιογραφία έχει επιτρέψει την χρήση καταστροφικών και απαγορευμένων όπλων από τις ΗΠΑ σε τρομοκρατικές ενέργειες και περιφερειακούς πολέμους των δυο τελευταίων δεκαετιών χωρίς να διαρρεύσουν σχετικές πληροφορίες στην κοινή γνώμη. Ιστορικά τέτοια μυστικά όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί στους πολέμους του Ιράκ και Αφγανιστάν. Υπάρχουν πληροφορίες και ενδείξεις χρήσης πυρηνικού όπλου μικρής εμβέλειας στις 5 Μαΐου 2013 στα περίχωρα της Δαμασκού σε αεροπορική επίθεση των Ισραηλινών. Το γνωστό «μανιτάρι» της έκρηξης δικαιολογήθηκε ως χτύπημα σε αποθήκες πυραύλων.

Είναι βέβαιο ότι οι αμερικανοσιωνιστές εφόσον διαθέτουν τέτοια μυστικά και καταστροφικά όπλα θα τα χρησιμοποιήσουν αργά ή γρήγορα σύμφωνα με το απάνθρωπο σκεπτικό τους «We got it, let’ s use it». Πρέπει πάση θυσία να εμποδίσουμε τους μισάνθρωπους αμερικανοσιωνιστές να βλάψουν την ανθρωπότητα και να μην επιτρέψουμε να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδιά τους για παγκόσμια κυριαρχία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου