a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένας νόμιμος πολιτικός φορέας. Πολύ περισσότερο, εκφράζει μια Αθάνατη Ιδέα, η οποία στο πέρασμα των αιώνων είχε Ήρωες και Μάρτυρες. Οι Ιδέες βρίσκονται υπεράνω των οποιοδήποτε προσώπων, επιζούν μετά το βιολογικό τέλος των εκφραστών της και μεταβιβάζονται στις νέες γενιές των Αγωνιστών. Η Ιδέα, λοιπόν, έχει ένα «αλεξίσφαιρο γιλέκο», έναν «θώρακα προστασίας» απέναντι στα ποικίλα χτυπήματα των εχθρών της. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η Ιδέα η οποία εκφράζεται διά μέσου του πολιτικού αγώνα που διεξάγουμε έχει επομένως έναν Άτρωτο, Δυναμικό και Συμπαγή χαρακτήρα που αποδεικνύει στις δύσκολες στιγμές ότι μπορεί να αντέχει στις κακουχίες.

Με αφορμή την νέα σοβαρή επίθεση λάσπης που δέχεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, λόγω ενός θλιβερού περιστατικού που εντελώς αυθαίρετα χρεώνεται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε ξεκάθαρα και να διαλύσουμε, για μια ακόμη φορά, τις ψευδαισθήσεις τις οποίες μπορεί να έχει κάποιος γύρω από την φύση του Αγώνα μας. Από τον Μάιο του 2012 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει εισέλθει στο Κοινοβούλιο, τιμώντας την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση 440.000, περίπου, συμπατριωτών μας. Ένας αριθμός, ο οποίος έχει υπερδιπλασιαστεί, τουλάχιστον, στις ημέρες μας και δείχνει την ευρύτατη Λαϊκή απήχηση και επιρροή που έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτή η απήχηση, όμως, σε καμία περίπτωση δεν αποτέλεσε προϊόν του οποιουδήποτε είδους συναλλαγής με το σύστημα, αλλά ούτε και με τον λαϊκισμό. Θα μπορούσαμε να ακούσουμε την συμβουλή της «συντρόφισσας» Παπαρήγα και να ενσωματωθούμε στο σύστημα, όπως έχει κάνει το κόμμα της (γι΄αυτό άλλωστε δεν ενοχλούν καθόλου το ΚΚΕ, ούτε ασχολούνται έστω και ελάχιστα μαζί του), προκειμένου να «περνάμε καλά» και να γίνουμε και από την δική μας πλευρά γρανάζι του συστήματος. Θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε να ενσωματωθούμε αθόρυβα και ακίνδυνα στο καθεστώς και να μην ανησυχούμε για οτιδήποτε.

Επιλέξαμε, όμως, να τιμήσουμε τις Ιδέες μας, την Αξιοπρέπειά μας, να προσπαθήσουμε να πράξουμε στο ακέραιο τα όσα δεσμευθήκαμε προεκλογικά, γιατί για Εμάς οι υποσχέσεις είναι δεσμεύσεις. Γι΄αυτό και μπήκαμε για τα καλά στο μάτι του συστήματος. Γι΄αυτό, το πολιτικό, κοινωνικό, δημοσιογραφικό υπηρετικό του προσωπικό, σε καθημερινή βάση, φροντίζει να μας υβρίζει και να μας συκοφαντεί λέγοντας ασύστολα ψέματα, χωρίς φυσικά να μας δίνει το δικαίωμα να υπερασπίσουμε τον εαυτό μας. Το ότι οι καταστροφείς της Χώρας σύσσωμοι καταφέρονται εναντίον μας σ΄ένα κοινό μέτωπο, στο οποίο έδωσαν τον ψευδεπίγραφο χαρακτηρισμό «συνταγματικό τόξο», δείχνει ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Δείχνει, όμως, επίσης ότι ο δρόμος τον οποίο έχουμε επιλέξει είναι δύσβατος, επίπονος και επίμονος και γι΄αυτό επικίνδυνος.

Το σύστημα έχει συνειδητοποιήσει ότι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ισχύει διά παντός ότι η ΤΙΜΗ τιμή δεν έχει και γι΄αυτό δεν πρόκειται να ξεπουλήσουμε τις Ιδέες μας, την Ιστορία μας, το Παρελθόν μας. Αν νομίζουν ότι αποδίδοντας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ένα έγκλημα το οποίο δεν την αφορά θα μπορέσουν να μας νικήσουν είναι πολύ γελασμένοι. Είμαστε πολύ Δυνατοί για τις δικές τους αδύναμες Πεποιθήσεις και Ιδιοσυγκρασίες. Εμείς, αντλούμε Αληθινή και Αιώνια Δύναμη από τις Αθάνατες μέσα στο Χρόνο Ιδέες μας. Αυτοί, παίρνουν ψεύτικη και παροδική δύναμη από τα χρήματα που έχουν κλέψει τόσα χρόνια και αποτελούν τον οδηγό των πράξεών τους.

Ας γνωρίζουν ότι παραμένουμε Όρθιοι, Υπερήφανοι και δεν πτοούμαστε από τους τόνους λάσπης που διοχετεύεται εις βάρος μας. Γι΄αυτό και θα είμαστε οι Τελικοί Νικητές, ακριβώς γιατί οι Ιδέες μας βρίσκονται πάνω από τις ποταπές επιθυμίες των διαφόρων υπαλλήλων του Καθεστώτος. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου