a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΟΡΙΔΗ


Αναδημοσιεύουμε από τις 19 Σεπτεμβρίου το σχέδιο του Μάκη Βορίδη και τα διαδοχικά βήματα για την πολιτική διώξη κατά της Χρυσής Αυγής που έχει μπει στην τελική του φάση από το πρωί του Σαββάτου.

Γράφει ο Αντίοχος

Το ρόλο του «τιμωρού» της Χρυσής Αυγής για λογαριασμό ολόκληρου του σάπιου πολιτικού συστήματος της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας, έχει αναλάβει τις τελευταίες ημέρες (μετά την συνάντησή του με τον κατοχικό φον Αντωνάκη…) ο «πολύς» Μάκης Βορίδης, προκειμένου να γίνει ο επόμενος κατοχικός «πρωθυπουργός» της χώρας. Ιδού υπέρ ποιών απόψεων «επιχειρηματολογεί στο εσωτερικό της κυβερνητικής παράταξης» ο Βορίδης, σύμφωνα με όσα μετέφερε εκ μέρους του ο δημοσιογράφος Γ. Κουβαράς στο βραδινό δελτίο του καναλιού Star:

«Υπάρχει επαρκές νομικό πλαίσιο με βάση το οποίο η Χρυσή Αυγή διαμορφώνει την υποδομή της για να τελεί εγκληματικές πράξεις και επομένως μπορεί να της ασκηθεί δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Το πάει μάλιστα και παραπέρα, σας λέω ένα-ένα τα βήματα:

1) εισαγγελική δίωξη,

2) διαβίβαση της δικογραφίας στη βουλή,

3) άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής,

4) έκδοση ενταλμάτων σύλληψης,

5) σύλληψη όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής,

6) και ομαδική προφυλάκισή τους».

Βεβαίως, ο κύριος Μάκης, ο… τσεκουράτος, μπορεί να τα είπε αυτά εχθές, μετά το γνωστό περιστατικό, αλλά τα είχε προσχεδιάσει (ο ίδιος ή άλλοι…) πριν απ’ αυτό!

Ιδού τι είπε προ τριημέρου στο κανάλι του φανατικού κομμουνιστή Μπόμπολα MEGA, στο οποίο - όλα αυτά τα χρόνια - έχει πιάσει… στασίδι: «Κατέληξε η Χρυσή Αυγή, δήθεν αυτοί οι σκληροί αντικομμουνιστές, να προπηλακίζουν τους συγγενείς των θυμάτων, να φέρονται με τον τρόπο τον οποίο όλοι είδαμε, να χτυπούν και να περιφέρουν, να τραβολογάνε ανθρώπους οι οποίοι έχουν θύματα μέσα στην Πηγάδα. Βρισκόμαστε πια σ’ ένα σημείο που θ’ άξιζε κανείς να σκεφτεί, πέρα από την ανάγκη να ασκηθεί συγκεκριμένη δίωξη για το περιστατικό, αλλά να δει κανένας μήπως συλλέγοντας πια σειρά περιστατικών, δηλαδή εγκληματικών ενεργειών, έχουμε μπροστά μας τη συστηματική δράση μιας εγκληματικής οργανώσεως».

Μια πρώτη απάντηση στις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ μεθοδεύσεις υπέρ των οποίων «επιχειρηματολογεί» ο μεγάλος… δημοκράτης του… συνταγματικού τόξου, εκ μέρους του 1.000.000 και πλέον ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής: «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». Αυτά για την ώρα…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου