a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΄΄ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ΄΄


«Ελευθερία και Δημοκρατία» δυο ευγενείς και υψηλόφρονες λέξεις, λεκτικές όμως χειροβομβίδες στα χέρια των Αμερικανοσιωνιστών που μπορούν να ξεκοιλιάσουν ολόκληρα έθνη. Όταν ακούμε αυτές τις λέξεις θα πρέπει ενστικτωδώς να καλυπτόμαστε και να αναζητούμε καταφύγιο.

«Ελευθερία και Δημοκρατία» είναι η κραυγή πολέμου των Αμερικανοσιωνιστών και οι λέξεις κλειδί στην εισβολή των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στο Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη κ.α. Εισβολές που είχαν ως αποτέλεσμα εκατομμύρια νεκρούς αμάχους, κατεστραμμένες πόλεις, αναρχία, εγκληματικότητα και διαφθορά. Το ερώτημα είναι γιατί μπήκαν στο λεξιλόγιό μας και κάποιοι έχουν τόση εμμονή με αυτές τις δυο λέξεις, «Ελευθερία και Δημοκρατία», και έχουν ξεχαστεί δυο άλλες πολύ πιο σημαντικές, η «Τιμή και Αξιοπρέπεια». Γιατί ενώ το «κέρας της αμαλθείας» Ελευθερία και Δημοκρατία φέρνει μαζί του όπλα, στρατιωτικές βάσεις, βομβαρδισμούς και ανέχεια κάποιοι, πολλοί, επηρεάζονται από αυτές τις ανόητες σήμερα λέξεις, όπως τις έχουν καταντήσει οι Αμερικανοσιωνιστές, που συνήθως επικαλούνται ηγεμονίσκοι, πρωθυπουργοί κοινοβουλευτικών δικτατοριών και λαοί οι οποίοι πιστεύουν ότι η δημοκρατία είναι το υπέρτατο πολιτικό αγαθό, ασχέτως εάν οι ίδιοι αυτοί λαοί πεινούν, δεν έχουν υγειονομική περίθαλψη και πραγματική δωρεάν παιδεία.

Η Τιμή και Αξιοπρέπεια δεν προσφέρει δημοκρατία που φέρνει στην εξουσία τον υιό ή τον ανιψιό του πρώην κοινοβουλευτικού ηγεμονίσκου, δεν σημαίνει ανθρώπινα δικαιώματα που καταπατώνται με την πρώτη ευκαιρία από ξενόδουλους κυβερνήτες. Τιμή και Αξιοπρέπεια είναι λέξεις ανιδιοτελείς, είναι λέξεις που αντικατοπτρίζουν το δίκαιο, το σπουδαίο και την προτεραιότητα. Ίσως οι λέξεις αυτές να μην προσφέρουν εργασία, σταθερότητα, σύνταξη αλλά απαιτούν το ένα και μοναδικό: Το κράτος πρέπει να αναγνωρίζει την λαϊκή θέληση και να πράττει σύμφωνα με αυτήν.

Θα αναρωτηθούν κάποιοι ποια είναι η διαφορά μεταξύ «Ελευθερίας και Δημοκρατίας» και «Τιμής και Αξιοπρέπειας»;

Η «Ελευθερία και Δημοκρατία» αγκαλιάζει την ηγεμονία των Αμερικανοσιωνιστών και του δολαρίου. Η Τιμή και Αξιοπρέπεια δεν το κάνει.

Η «Ελευθερία και Δημοκρατία» αποδέχεται και συμμαχεί με τις επεμβάσεις των Αμερικανοσιωνιστών στο Ιράκ, στην Συρία κ.α. Η Τιμή και Αξιοπρέπεια δεν το κάνει.

Η «Ελευθερία και Δημοκρατία» ποινικοποιεί τον Εθνικισμό και το Έθνος-Κράτος. Η Τιμή και Αξιοπρέπεια δεν το κάνει.

Η «Ελευθερία και Δημοκρατία» κάνει χρήση χημικών όπλων εναντίον αμάχων και κατηγορεί τους αντιπάλους της γι αυτό. Η Τιμή και Αξιοπρέπεια δεν το κάνει.

Η «Ελευθερία και Δημοκρατία» υποστήριζε πάντα βάρβαρους δικτάτορες και τρομοκράτες. Η Τιμή και Αξιοπρέπεια δεν το κάνει.

Η «Ελευθερία και Δημοκρατία» υποστηρίζει ότι γνωρίζει τι είναι καλό για τον λαό. Η Τιμή και Αξιοπρέπεια απαιτεί από τον λαό να αποφασίσει τι είναι καλό για τον ίδιο.

Η «Ελευθερία και Δημοκρατία» φοβάται την ανεξαρτησία του Έθνους. Η Τιμή και Αξιοπρέπεια την απαιτεί.

Η πραγματική Ελευθερία σημαίνει Τιμή και Αξιοπρέπεια και η αληθινή Δημοκρατία προϋποθέτει Τιμή και Αξιοπρέπεια.

Τιμή και Αξιοπρέπεια δεν σημαίνει κυβερνήσεις που ενεργούν ακριβώς με τις ίδιες γεωπολιτικές και οικονομικές παραμέτρους που επιβάλουν οι Αμερικανοσιωνιστές.

Ας διαγράψουμε λοιπόν τις λέξεις «Ελευθερία και Δημοκρατία», όπως τις κατήντησαν, από το λεξιλόγιό μας ας τις αποκαταστήσουμε και ας θυμήθουμε επίσης την Τιμή και την Αξιοπρέπεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου