a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Ποιος ωφελείται; Το κλασσικό αυτό ερώτημα, εις ότι αφορά διάφορα εγκλήματα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχετικά και με το τραγικό συμβάν της Αμφιάλης. Ποιος, λοιπόν, θα μπορούσε να επωφεληθεί από ένα έγκλημα, το οποίο έκανε άνω-κάτω την πολιτική και κοινωνική ζωή της Χώρας; Σίγουρα, πάντως, όχι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στον απόηχο του γεγονότος της περασμένης εβδομάδος μαθαίνουμε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε με εκπροσώπους διαφόρων εβραϊκών οργανώσεων των ΗΠΑ (WJE, AJC, ADL B΄nai Β΄rith).

Το τι συζήτησαν, προφανώς, δεν είναι καθόλου δύσκολο να το μαντέψουμε. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε σε γνωστή «προοδευτική» εφημερίδα: «Τι να τους είπε άραγε για τη δράση της Χρυσής Αυγής για να τους καθησυχάσει; Και τι για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα;», αναφερόμενη στην συνάντηση του «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ με τους εβραίους των ΗΠΑ.

Αυτό το οποίο καταρχάς έχουμε να πούμε είναι ότι η συνάντηση αυτή αποτελεί μια ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μιας ανεξάρτητης, υποτίθεται, Χώρας. Από πού κι ως πού θα απολογηθεί η Ελλάδα στους υπηκόους ενός ξένου κράτους για πράγματα που αφορούν δικά της ζητήματα; Κάποιοι ίσως να υποστηρίζουν ότι ο νυν αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ πήγε στις ΗΠΑ προκειμένου να λάβει εντολές για τον τρόπο αντιμετώπισης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Όσο για τους αντιπροσώπους των αμερικανικών εβραϊκών οργανώσεων αν θέλουν να κάνουν ωμή παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις και διεργασίες ενός ξένου κράτους, ας το πράξουν με το Κράτος του Ισραήλ, με το οποίο άλλωστε νιώθουν πολύ οικεία, καθώς έχουν δεσμούς αίματος. Και εννοείται πως δεν αναφερόμαστε στο αίμα των Παλαιστινίων που κυλά στα χέρια των Ισραηλινών…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου