a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ


Του Ιωάννη Λαγού

Το θράσος τους δεν έχει όρια. Η κατάσταση έγινε γελοία. Μεγάλα συμφέροντα και μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες που έχουν κλέψει και κλέβουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από το Ελληνικό κράτος, τολμούν να λένε ότι πρέπει να γίνει οικονομικός έλεγχος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Για τα κόμματα της βουλής που τόσα χρόνια λεηλατούν τα χρήματα του Ελληνικού λαού και για τους αλήτες μεγαλοπολιτικούς που κλέβουν το δημόσιο χρήμα, δεν έβγαλε άχνα κανείς. Και πώς να βγάλουν άραγε όταν μαζί έκαναν όλες τις αρπαχτές;

Είναι οι ίδιοι αλήτες που όταν επιτίθενται παρακρατικοί κομμουνιστές σε έναν Χρυσαυγίτη, κατηγορούν τον Χρυσαυγίτη για ρατσιστική βία. Είναι οι ίδιοι που τα τελευταία 24ωρα δεν αναφέρουν κανένα από τα δεκάδες περιστατικά αριστερής βίας που συμβαίνουν σε όλη την Ελλάδα. Είναι αυτοί οι ίδιοι που κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί ''τολμάει'' να ιδρύει σωματεία και οργανώσεις για τα δικαιώματα των εργαζομένων. Είναι αυτοί οι ίδιοι που όταν σπάνε τα κεφάλια και τα πόδια Χρυσαυγιτών δεν γνωρίζουν τίποτα. Είναι αυτοί οι ίδιοι που έφθασαν τον Ελληνικό λαό σε αυτό το αισχρό σημείο. ΑΥΤΟΙ λοιπόν, είναι οι μεγαλοκαναλάρχες, οι πολιτικοί, η συνομοταξία εν ολίγοις που λειτουργεί τα τελευταία 30 χρόνια σαν μαφία και καταστρέφει την Ελλάδα. Είναι αυτοί που όποιος τολμήσει να πάει κόντρα στα τεράστια συμφέροντα τους, χύνουν τόνους λάσπης και χολής εναντίον του.

Απέναντι τους αυτή την στιγμή όμως δεν έχουν όποιον και όποιον, αλλά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Θα τους τονίσουμε για να ξέρουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι σαν αυτούς που γνώριζαν μέχρι σήμερα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει Αρχές, Ιδέες, Πίστη και αποφασισμένους άντρες και γυναίκες να τις υπερασπιστούν μέχρις εσχάτων. ΑΥΤΟΙ λοιπόν, έμπλεξαν άσχημα. Και μιας και πολλά έχουν ακουστεί για το όνομά μου το τελευταίο διάστημα θα τους τονίσω ότι δεν καταφέρνουν τίποτα άλλο από το να με πεισμώνουν περισσότερο. Να ευχαριστήσω όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες που βρίσκονται με εξαιρετική αφοσίωση στο πλευρό μας αυτές τις στιγμές και να τονίσω ότι είμαι υπερήφανος που τους έχω συναγωνιστές.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι τέλους δίπλα στον άξιο Αρχηγό μας και τους πιστούς συντρόφους μας. Θα ήθελα να τονίσω ότι ήδη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει νικήσει γιατί καταφέραμε και σταθήκαμε όρθιοι απέναντι πραγματικά σε όλους με απόλυτη πίστη, πειθαρχία και σοβαρότητα. Έτσι γενναία και με αποφασιστικότητα θα αντιμετωπίσουμε και τις επόμενες προκλήσεις γιατί έτσι έχουμε μάθει σαν Χρυσαυγίτες, προς μεγάλη χαρά των δικών μας ανθρώπων και προς μεγάλη πίκρα και λύσσα των αντιπάλων μας που απαρτίζουν όλες τις παρατάξεις και κόμματα. Τους δηλώνω υπεύθυνα ότι και αυτόν τον αγώνα, θα τον κερδίσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Θα ήθελα να πω πως το γεγονός ότι αποτελώ μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι ο τεράστιος τίτλος τιμής της ζωής μου.

Συναγωνιστές απαιτείται απόλυτη πίστη και αφοσίωση στον Αρχηγό μας και στην ηγεσία του Κινήματος. Αποδείξατε ότι δεν υπολογίζετε ούτε την τρομοκρατία, ούτε τα ασύστολα ψεύδη. Είμαστε δεκάδες χιλιάδες αποφασισμένοι και έτοιμοι για όλα. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου