a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΕΚΟΡ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Το καθεστώς ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου λασπολόγηση και δίωξη των Ελλήνων Εθνικιστών με αφορμή το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του 34χρονου. Τα ΜΜΕ της διαπλοκής ξέβρασαν έναν οχετό ψεμάτων και ύβρεων κατά της Χρυσής Αυγής, χωρίς να της δίνουν βήμα να απαντήσει, ενώ είναι το τρίτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις και εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Έλληνες.

Ωστόσο πολλοί Έλληνες έχουν αφυπνιστεί και μετά από τα αλλεπάλληλα ψέματα των δημοσιογραφίσκων του μνημονίου και δεν τους πιστεύουν πια. Μετά το τραγικό περιστατικό, οι Έλληνες που αναζητούν την αλήθεια πληροφορούνται ακόμη πιο μαζικά από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει πιάσει ρεκόρ επισκεψιμότητας. Οι αναγνώστες έχουν φτάσει 1000-1800 ανά στιγμή, ξεπερνώντας χαοτικά κάθε άλλη ιστοσελίδα πολιτικού κόμματος. Η άποψη της Χρυσής Αυγής αποσιωπάται στα κανάλια των εργολάβων, ωστόσο στο διαδίκτυο η αλήθεια βγαίνει στο φως και διαδίδεται.

Οι Έλληνες αηδιασμένοι από τα ψέματα των δημοσιογραφικών λακέδων των τοκογλύφων αναζητούν την αλήθεια στο διαδίκτυο και στην επίσημη ιστοσελίδα των Εθνικιστών. Άλλωστε υπάρχουν δύο πόλοι ενημέρωσης. Από τη μία ο καθεστωτικός, που περιλαμβάνει όλα τα τσοντοκάναλα των διαπλεκόμενων νταβαντήδων και τις φυλλάδες τους, το κράτος και τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου, που όλα εργάζονται για τους σιωνιστές τοκογλύφους. Από την άλλη οι Έλληνες Εθνικιστές που πρεσβεύουν την αλήθεια και το εθνικό συμφέρον και αγωνίζονται για την απελευθέρωση του έθνους από τα δεσμά των τοκογλύφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου