a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΜΕGA ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΕΣΡ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΟΡΑ!


Το Mega φροντίζει να δικαιολογεί σε καθημερινή βάση τον τίτλο του, εις ότι αφορά την λασπολογία και την συκοφάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δεν χρειαζόταν το τραγικό συμβάν στην Αμφιάλη, προκειμένου το ΠΑΡΑΝΟΜΟ αυτό τηλεοπτικό κανάλι να ξεράσει όλο τον οχετό των ύβρεων εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Ανέκαθεν η φίμωση της φωνής μας και πολύ περισσότερο η λυσσαλέα πολεμική εις βάρος μας αποτελούσε βασικό χαρακτηριστικό του Mega. Χθες το βράδυ, κατά την διάρκεια ενός ακόμη «αντικειμενικού» δελτίου ειδήσεων η γνωστή τριάδα της παραπληροφόρησης (Γιάννης Πρετεντέρης, Όλγα Τρέμη, Μανώλης Καψής) «αγανάκτησε» επειδή το ΕΣΡ καλούσε για διευκρινίσεις το Mega, λόγω του ότι «δεν προβάλλει προσηκόντως τις πολιτικές απόψεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».

Η φιλοκυβερνητική αυτή τριάδα αναφερόμενη στο συγκεκριμένο γεγονός το μόνο που είχε να πει ήταν ότι το έγγραφο αυτό ήρθε μια ημέρα μετά το σκηνικό της Αμφιάλης. Λες και η προτροπή του ΕΣΡ αφορούσε το γεγονός εκείνης της νύχτας και όχι την συνολική συμπεριφορά του καναλιού απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ειδικά δε κατά το διάστημα 1 Απριλίου - 31 Ιουλίου 2013, όπου αναφερόταν η προτροπή του ΕΣΡ. Οι θρασύτατοι αυτοί υπάλληλοι του Μπόμπολα, του Ψυχάρη και του Βαρδινογιάννη φέρθηκαν με τον ανάλογο τρόπο, υπερηφανευόμενοι για το γεγονός ότι δεν παρουσιάζουν τις απόψεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Για την ακρίβεια, όχι μόνο δεν τις παρουσιάζουν, αλλά πολύ χειρότερα λασπολογούσαν ασύστολα το Κίνημα, χωρίς την παραμικρή δυνατότητα απάντησης. Το ίδιο, φυσικά, πράττουν και τώρα, με την φτηνή λογική «έτσι μας γουστάρει και βρίζουμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Μόνο που το ΠΑΡΑΝΟΜΟ (επαναλαμβάνουμε) αυτό κανάλι αποτελεί περιουσία του Ελληνικού Λαού, αφού οι συχνότητές του ανήκουν σ΄αυτόν και όχι στους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ και το υπαλληλικό τους προσωπικό. Επομένως, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ από τον νόμο (θα λέγαμε και από την ηθική και δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλά άστο καλύτερα…) να παρουσιάζουν τις απόψεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, από την στιγμή που αυτή εκφράζει ένα πολύ σημαντικό μέρος του Ελληνικού Λαού. Αν θεωρούν ότι η ενημέρωση είναι προσωπικό τους τσιφλίκι για να την μεταχειρίζονται όπως αυτοί, ή μάλλον τα αφεντικά τους, επιθυμούν κάνουν μεγάλο λάθος.

Ο Πρετεντέρης μάλιστα δεν ντράπηκε να χαρακτηρίσει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών κόζα νόστρα και καμόρα! Όσο για τις «ενστάσεις» που διετύπωσε ο Μανώλης Καψής, προσπαθώντας να «δικαιολογήσει» για ποιον λόγο θάβονται οι απόψεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μας έκανε να υποψιαστούμε γιατί τον σατίριζε στο παρελθόν ο Μητσικώστας με την ατάκα «ομολογώ ότι δεν μπορώ να καταλάβω», η οποία αναφερόταν φυσικά στο I.Q. του εν λόγω megaλοδημοσιογράφου…

Δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις γύρω από την αντιμετώπιση που είχαμε, έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε από το υπαλληλικό προσωπικό του Mega. Οι έμμισθοι αντιπρόσωποι των «νταβατζήδων» των καθεστωτικών ΜΜΕ φροντίζουν να δείχνουν στους προϊσταμένους τους με πόση θέρμη κάνουν την δουλειά για την οποία πληρώνονται. Να στηρίζουν, δηλαδή, την μνημονιακή συγκυβέρνηση, να δίνουν μόνιμο βήμα στους εγκληματίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, καθώς και τους εθνομηδενιστές της αριστεράς, ενώ για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ισχύει εναλλάξ ο νόμος της σιωπής και της κατασυκοφάντησης, ανάλογα με την περίσταση της στιγμής.

Προφανώς, για τους λαομίσητους υπαλληλίσκους του Mega, οι… αγαθοεργίες της Μαριάννας Βαρδινογιάννη ενδιαφέρουν περισσότερο τον Ελληνικό Λαό από τις πολιτικές δραστηριότητες ενός κόμματος το οποίο υποστηρίζουν πάνω από 1.000.000 Έλληνες. Πραγματικά, άξιος ο μισθός τους, καθώς τα αφεντικά τους θα τους αναγνωρίζουν τον ιδιαίτερο ζήλο με τον οποίο επιτίθενται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου