a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (Alco, Newsit)


Η Alco του Παναγόπουλου που μονίμως πετσοκόβει και παραποιεί τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, μετά από 4 μήνες απραξίας, επέλεξε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να πραγματοποιήσει δημοσκόπηση. Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή, επιστημονικά, δεν προσφέρεται για δημοσκοπήσεις διότι είναι μοιραίο να παρουσιάσει μια εξαιρετικά στρεβλωμένη εικόνα της κοινής γνώμης, επηρεασμένη προφανώς από την λάσπη που ρίχνουν νυχθημερόν τα κανάλια και οι φυλλάδες του καθεστώτος.

Παρόλη την αντεπιστημονική μέθοδο και την λανθασμένη χρονική συγκυρία που επέλεξε η συγκεκριμένη εταιρία - κατ' εντολή τηςιστοσελίδας του Ευαγγελάτου, που έχει επιδείξει εξαιρετική θέρμη στην αναπαραγωγή ψευδών εναντίον μας - η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά τρίτο κόμμα, αποδεικνύοντας προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η λάσπη δεν μας αγγίζει. Η δημοσκόπηση συνοδεύεται από ένα κείμενο-μνημείο ψευδολογίας και προπαγάνδας, που σκοπό του έχει την δημιουργία της εντύπωσης πως δήθεν η Χρυσή Αυγή χάνει και κερδίζει η Νέα Δημοκρατία. Παρά, όμως, τις ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες να στηριχθεί το καθεστώς του μνημονίου αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει.


Ας δούμε πρώτα τα χαλκευμένα ποσοστά που δίδει η δημοσκόπηση, για να αντιληφθούμε τι ακριβώς έχει γίνει:

ΝΔ: 24% (έναντι 24,2% της δημοσκοπήσεως του Ιουνίου)
ΣΥΡΙΖA: 22% (έναντι 22,5% της δημοσκοπήσεως του Ιουνίου)
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7,8% (έναντι 12,5% της δημοσκοπήσεως του Ιουνίου)
ΠΑΣΟΚ: 6,9% (έναντι 7,5% της δημοσκοπήσεως του Ιουνίου)
ΑΝΕΛ: 5,7% (έναντι 5,3% της δημοσκοπήσεως του Ιουνίου)
ΚΚΕ: 5,6% (έναντι 5,2% της δημοσκοπήσεως του Ιουνίου)
ΔΗΜΑΡ: 4,1% (έναντι 3,5% της δημοσκοπήσεως του Ιουνίου)

Ψευδώς το κείμενο γράφει ότι η ΝΔ καρπώνεται τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, αφού η ΝΔ εμφανίζεται πεσμένη σε σχέση με τον Ιούνιο. Η μόνη αξιοσημείωτη διαφορά είναι στους αναποφάσιστους στην πρόθεση ψήφου, γεγονός που αποδίδεται στην λάσπη εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και στα ψαλίδια των δημοσκόπων.


Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν έχουν αλλάξει την ψήφο τους, απλώς δεν δηλώνουν τι θα ψηφίσουν λόγω του κλίματος τρομοκρατίας. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο παραμένει τρίτο κόμμα, αλλά και αμετακίνητη στα ποσοστά της, γεγονός που θα προσπαθήσουν να αποκρύψουν οι δημοσκόποι του καθεστώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου