a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ


Στόχος του καθεστώτος είναι πρώτον να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου με σκοπό την αποψίλωση του εν όψει των εκλογών που έχουν διατάξει ξένα κέντρα εξουσίας. Επίσης στόχος του να δημιουργήσουν το κλίμα ΣΟΚ και ΔΕΟΣ που πολλάκις έχουν χρησιμοποιήσει σε επιχειρήσεις τους οι αμερικανοσιωνιστές, προκειμένου να σπρώξουν τον Λαό στην υποταγή και να τον αναγκάσουν να αποδεχτεί αδιαμαρτύρητα όλα αυτά που έρχονται.

Ήδη τους «πρόδωσε» ο Όλι Ρεν ομολογώντας ουσιαστικά ότι υπάρχει συμφωνία για απελευθέρωση των μαζικών απολύσεων και πολλά μέτρα που θα επιφέρει το επαίσχυντο τρίτο μνημόνιο που θα έρθει συντόμως. Αυτή η πολύ προσεκτικά στημένη επιχείρηση είχε δρομολογηθεί από καιρό και περί της εξελίξεως της θα αναφερθεί εντός των ημερών στις ΗΠΑ ο Αντώνης Σαμαράς.

Αυτό που δεν έχουν υπολογίσει οι αμερικανοσιωνιστές και οι εγχώριοι εντολοδόχοι τους είναι ότι ο Ελληνικός Λαός δεν υποτάσσεται τόσο εύκολα, γεγονός που είχε θίξει και ο εγκέφαλος της αμερικανοσιωνιστικής εξωτερικής πολιτικής, Χένρι Κίσσινγκερ. Οι μεθοδεύσεις τους θα πέσουν στο κενό.

Ο στόχος της σημερινής επιχείρησης εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι για τις κάμερες, προκειμένου ο Λαός να χάσει την ελπίδα του. Όμως η Χρυσή Αυγή και οι Έλληνες Εθνικιστές δεν υποτάσσονται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου