a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!


Μέσα στην γενική αλητεία, ανηθικότητα και βιασμό της αλήθειας, που επιχειρείται απ΄όλες τις πολιτικές, κοινωνικές και δημοσιογραφικές πτυχές του καθεστώτος τις τελευταίες ημέρες, βρήκε την ευκαιρία και το ΠΑΣΟΚ να βγάλει το κεφάλι του από τον βούρκο με τις ανομίες και να ενταχθεί κι αυτό στο ευρύ αντιχρυσαυγίτικο μέτωπο. Για να είμαστε, όμως, ειλικρινείς και συνεπείς απέναντι στην Αλήθεια (κάτι που το ΠΑΣΟΚ ουδέποτε έπραξε) πρέπει να παραδεχθούμε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει παίξει και στο παρελθόν πολύ σημαντικό ρόλο στην αήθη επίθεση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ας μην ξεχνάμε τις πρωτοβουλίες που έχει κατά καιρούς πάρει για την αντιμετώπιση του Κινήματος, όπως φυσικά το γεγονός ότι είναι ο γεννήτορας του γελοίου λεκτικού νεωτερισμού «συνταγματικό τόξο».

Η πιο πρόσφατη ενέργεια του ΠΑΣΟΚ εναντίον μας αφορά μια ανακοίνωση, όπου χαρακτηριζόμαστε ως «εγκληματική οργάνωση» και ένα βίντεο με το ανάλογο περιεχόμενο. Έχει υπάρξει, βεβαίως και αφίσα, αλλά από την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ δεν έχει χρήματα για να πληρώσει επαγγελματίες αφισοκολλητές είναι ως μη γενόμενο… Επίσης, έβγαλε και μια ανακοίνωση, η οποία καλούσε «στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο» στο Σύνταγμα. Εκεί στο ΠΑΣΟΚ έχουν την εντύπωση ότι παρότι βγήκαν μέσα από τις πιο βρώμικες και δύσοσμες παρανομίες, δεν θα τους μυριστεί ο κόσμος. Γι΄αυτό βγαίνουν με τόσο απύθμενο θράσος και αναίδεια, νομίζοντας ότι ο Ελληνικός Λαός έχει ξεχάσει τα έργα και τις ημέρες του πολιτικού και κοινωνικού αυτού νοσηρού φαινομένου.

Το (από)κομμα, το οποίο κατέστρεψε στην κυριολεξία τη Χώρα επί των ημερών διακυβέρνησής του. Που είναι υπεύθυνο για την τραγική νύχτα των Ιμίων και την δολοφονία τριών Ελλήνων Υπαξιωματικών από τους τούρκους. Που δημιούργησε, γιγάντωσε και κάλυψε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Που τα «τσέπωνε» από την Siemens, όπως παραδεχόταν ο Τσουκάτος. Που έβαλε την Χώρα στο Μνημόνιο, οδηγώντας την Πατρίδα μας σε μια σύγχρονη Οικονομική (και όχι μόνο) Κατοχή. Που οδήγησε, τόσο ως κυβέρνηση όσο και εταίρος στην συγκυβέρνηση, περισσότερους από 3.000 συμπατριώτες μας στην αυτοκτονία. Που σοβιετοποίησε την οικονομία του τόπου, τσακίζοντας την Βιομηχανία, την Βιοτεχνία, την Γεωργία, την Κτηνοτροφία, την Αλιεία. Που δημιούργησε τον περιβόητο ανήθικο νόμο περί ευθύνης υπουργών, χάρη στον οποίο παραγράφονται τα οικονομικά σκάνδαλα των πολιτικών, αμνηστεύοντας έτσι τους ενόχους. Που εμπνεύστηκαν (Βενιζέλος) το αντιλαϊκό φοροληστρικό μέτρο των χαρατσίων που τσάκισε τα Ελληνικά νοικοκυριά. Που αρχικά έδινε μάχη (πάλι ο Βενιζέλος) για να μην παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη ο Τσοχατζόπουλος, για τον οποίο αποδείχθηκε αργότερα ότι ήταν αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης. Που επόπτευσε το μεγάλο φαγοπότι στο σκάνδαλο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Που επιχείρησε τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών για φτηνούς ψηφοθηρικούς λόγους. Που έκλινε σ΄όλες τις πτώσεις τις λέξεις κλέφτης, απατεώνας, διαφθορά, μίζα, ρεμούλα, σκάνδαλο, με τους Τσοχατζόπουλο, Παπακωνσταντίνου, Μαντέλη, Νεονάκη, Τσουκάτο κ.λ.π.

Το κόμμα του Σημίτη, του Γιωργάκη Παπανδρέου και του Βενιζέλου τολμά να χαρακτηρίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως εγκληματική οργάνωση. Αν υπάρχει, όμως, μια πραγματική εγκληματική οργάνωση αυτή είναι αναμφισβήτητα το ΠΑΣΟΚ, το οποίο κατέστρεψε την Χώρα παραδίδοντας την Εθνική μας Κυριαρχία, ξεπουλώντας την δημόσια περιουσία και μετατρέποντας τους Έλληνες σε κοινωνικά πειραματόζωα και σκλάβους μιας σύγχρονης κοινωνικής γαλέρας. Οι εκάστοτε αρχηγοί αυτής της εγκληματικής οργάνωσης όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά είτε ζουν ανέμελα (Σημίτης), είτε κάνουν πολυτελείς και πολύμηνες διακοπές (Τζέφρυ), είτε συμμετέχουν άμεσα στην διακυβέρνηση της Χώρας (Βενιζέλος).

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», αλλά αυτή την παροιμία δεν την τηρούν στο ΠΑΣΟΚ. Έχουν, βεβαίως, κάθε λόγο να λυσσάνε εναντίον μας, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εξουσία θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα έργα και τις ημέρες τους. Οι οικονομικά ξοφλημένοι, αλλά πολύ περισσότερο ηθικά και πολιτικά, οι φαταούλες που χρωστάνε πάνω από 120 εκατ. ευρώ, οι λάτρεις των Πακιστανών, οι πρωταθλητές της κλεψιάς, με την πολεμική τους εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αν μη τι άλλο, την δικαιώνουν και κάνουν τον Ελληνικό Λαό να δένεται ακόμη περισσότερο μαζί της. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου