a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ



Σε Σέρρες:

Σε μια λιτή εκδήλωση το πρωί της Κυριακής τελέστηκε στην Πλατεία Ελευθερίας η καθιερωμένη τελετή εις μνήμην των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής. Η Χρυσή Αυγή έδωσε δυναμικό παρών, επευφημούμενη από τον κόσμο για ακόμα μια φορά. Από τους κυβερνητικούς βουλευτάδες, οι δύο που τόλμησαν να εμφανιστούν το έπραξαν συνοδεία δεκάδων αστυνομικών, πόζαραν με τα ψεύτικα χαμόγελα τους για φωτογραφίες, και έφυγαν σχεδόν τρέχοντας με την κουστωδία τους αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η κατάθεση στεφάνων. Στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής κατέθεσε ο γραμματέας της Ν.Ε. Σερρών, Συναγωνιστής Νικήτας Σιώης. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα μέλη της Χρυσής Αυγής να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο σε στάση προσοχής.

Κατερίνη:


Με συμμετοχή δεκάδων Συναγωνιστών, η Τ.Ο. Χρυσή Αυγή Πιερίας τίμησε τα θύματα της μικρασιατικής καταστροφής και παρευρέθηκε στην εκδήλωση Μνήμης στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης. Στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής κατέθεσε ο γραμματέας της Ν.Ε. Κατερίνης, Συναγωνιστής Παπαδημητρίου Γεώριος. Μετά το πέρας της εκδήλωσης σύσσωμοι οι παρευρισκόμενοι έψαλαν δυνατά μαζί με τους Συναγωνιστές τον Εθνικό μας Ύμνο.


Λαγκαδά Θεσσαλονίκης


Την περασμένη Κυριακή ετελέσθη στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά Θεσσαλονίκης τρισάγιο στη μνήμη των σφαγιασθέντων Ελλήνων από τις ορδές των νεότουρκων, κατά την Μικρασιατική καταστροφή. Στο τρισάγιο αυτό παρευρέθη εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Πολύβιος Ζησιμόπουλος. Όπως ήταν φυσικό ουδείς εκπρόσωπος του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» εμφανίστηκε, προφανώς λόγω της επιβεβλημένης ελληνοτουρκικής φιλίας στην οποία πιστεύουν και των κουμπαριών με τους Τούρκους που τόσο πιστά τιμούν. Απούσα ήταν και η Αριστερά, που παραμένει πιστή στις ανθελληνικές τις ρίζες, αφού με επίσημη ανακοίνωση της σε κομματικό της όργανο διεμήνυσε προ δεκαετιών ακόμα ότι όχι μόνο χάρηκε για την κατάρρευση του μετώπου στη Μικρά Ασία, αλλά την επιδίωξε κιόλας. Η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα σε εκδηλώσεις ιστορικού χαρακτήρα, γιατί λαός που δε γνωρίζει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.

Κιλκίς:


Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στο Κιλκίς τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις μνήμης των σφαγιασθέντων Μικρασιατών από τους Τούρκους που έγινε στο μνημείο μπροστά από το Δημαρχείο του Κιλκίς. Οι εκπρόσωποι μας ήταν η πολυπληθέστερη παρουσία πολιτικού κόμματος στις εκδηλώσεις.

Στεφάνι κατατέθηκε από συναγωνίστρια, αποδεικνύοντας ότι το σθένος και η ιδεολογική κατάρτιση των γυναικών του Εθνικιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από τους άνδρες συναγωνιστές.

Μετά την τελευταία παρουσία μας στην εκδήλωση των σφαγιασθέντων Ποντίων, όπου κάποιοι της αριστεράς προέβαλαν σαν επιχείρημα, του ότι δεν κατέθεσαν στεφάνι, το ότι εμείς πηγαίνουμε στις εκδηλώσεις με κομματικά σύμβολα, αποφασίσαμε να πάμε σε αυτήν χωρίς κανένα κομματικό σύμβολο.
Οι αριστεροί, πιστοί στις δηλώσεις τους περί επεκτατικού μικρασιατικού πολέμου, αυτοδιάθεσης της Μακεδονίας και συνωστισμού στην Σμύρνη, αποκάλυψαν το πραγματικό τους πρόσωπο, δεν κατέθεσαν ούτε τώρα στεφάνι και απέδειξαν ότι δεν καταθέτουν στεφάνι σε τελετές μνήμης σφαγιασμού του Ελληνικού στοιχείου εκ πεποιθήσεως και όλα τα άλλα είναι προφάσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου