a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΛΙΟ-ΚΑΜ(Μ)ΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ: ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ

Δε γράψαμε τυχαία προχθές ότι ο… ηλιο-Καμ(μ)ένος πρόεδρος Πάνος επανήλθε δριμύτερος, μετά από τις δίμηνες διακοπές του, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Έτσι, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο», αποκάλυψε ότι μιλάει με τον Τσίπρα και εξέφρασε τη φιλοδοξία του να συγκυβερνήσουν κιόλας, προφανώς για να καταστρέψουν ολότελα την πατρίδα. Ιδού οι σχετικές ερωταποκρίσεις:
-Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί πρώτο κόμμα όταν γίνουν εκλογές, αλλά δεν έχει αυτοδυναμία, με ποιους όρους θα τον στηρίζατε;
Ηλιο-Καμ(μ)ένος: Διαφωνούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα. Αυτά για εμάς είναι «κόκκινες γραμμές», δεν τίθεται θέμα να κάνουμε πίσω ούτε ένα χιλιοστό από τις αρχές μας. Πιστεύουμε όμως ότι σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καταγγελία του Μνημονίου, θα μπορούσαμε σε αυτό να τον στηρίξουμε.
-Μιλάτε με τον κ. Τσίπρα;
Ηλιο-Καμ(μ)ένος: Βεβαίως και μιλάω. Πρέπει να πω ότι ο κ. Τσίπρας έχει απομονώσει στελέχη και ιδίως συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν ακραίες απόψεις και αυτό είναι θετικό βήμα.
(ΥΓ): Σημαντικότατη παρατήρηση: για να στηρίξει τον Τσίπρα και το συνονθύλευμά του ο ηλιο-Καμ(μ)ένος πρόεδρος Πάνος –δηλαδή για να συγκυβερνήσουν- απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκεται το κόμμα του στην επόμενη βουλή. Πράγμα που το βλέπουμε πολύ… χλωμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου