a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΦΥΛΑΚΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ



Ο Δένδιας απέσυρε τους αστυνομικούς από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι είναι στόχος τρομοκρατών

Την ίδια ώρα που οι παρακρατικοί αναρχικοί, δρώντας ως γνήσιος ένοπλος βραχίονας του συστήματος, φτάνουν μέχρι του σημείου να τοποθετήσουν βόμβα σε σπίτι μέλους της Χρυσής Αυγής, ο Δένδιας επιλέγει να επαναφέρει το θέμα της αστυνομικής συνοδείας των βουλευτών μας. Την ίδια ώρα που η μαρξιστική τρομοκρατία αποκαλύπτεται ως το «μακρύ χέρι» του συστήματος και των διεθνών τοκογλύφων, ο Δένδιας επιλέγει την εκ νέου αφαίρεση των αστυνομικών από τους βουλευτές μας, σε μία προσπάθεια να αφήσει ανοιχτό το δρόμο για τις παρακρατικές συμμορίες, που επιζητούν να δολοφονήσουν. Η αγαστή συνεργασία κράτους και παρακράτους του μνημονίου γίνεται εμφανής για άλλη μία φορά.

Στην προσπάθεια του ο Δένδιας να γίνει αρεστός στους διεθνείς αφέντες, παίρνοντας κάθε πιθανό και απίθανο μέτρο εναντίον της Χρυσής Αυγής, ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για τις τρομοκρατικές ομάδες, που φαίνονται πρόθυμες να δράσουν προς το συμφέρον του καθεστώτος. Σε αυτό δεν αναφερόμαστε μόνο στις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον μελών μας από παρακρατικούς ή τα επεισόδια που κάνουν αυτές τις μέρες, συνοδευόμενοι από την αστυνομία, οι λεγόμενοι γνωστοί άγνωστοι.

Μιλάμε και για τους τρομοκράτες, όπως ο Μαζιώτης και η Ρούπα, οι οποίοι διαφεύγουν ακόμα, ύστερα από την ένοχη αμέλεια (;) του καθεστώτος να τους θέσει ελεύθερους με περιοριστικούς όρους. Αξίζει να σημειωθεί μία σύμπτωση πριν παραθέσουμε και άλλα. Οι εκλογές που έβαλαν για τα καλά την Χρυσή Αυγή στην Βουλή διεξήχθησαν στις 17 Ιουνίου του 2012. Οι Μαζιώτης και Ρούπα έδωσαν τελευταία φορά σημεία ζωής στις 15 Ιουνίου του 2012. Περίεργη «σύμπτωση» φυσικά. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι εν λόγω εγκληματίες παραμένουν ατιμώρητοι για την δράση τους, η οποία συμπεριελάμβανε βομβιστική ενέργεια εναντίον των τότε γραφείων της Χρυσής Αυγής επί της οδού Σωκράτους 48 στην Πλατεία Ομονοίας, η οποία έθεσε σε κίνδυνο Έλληνες πολίτες μεταξύ άλλων.

Θυμίζουμε τι είχαμε γράψει τον Ιούνιο που μας πέρασε: Στόχος κράτους και παρακράτους η Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ομάδα Μαζιώτη έχει προτεραιότητα να χτυπήσει στόχο σχετιζόμενο με την Χρυσή Αυγή (υψηλόβαθμο στέλεχος ή ένα από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος). Υπάρχουν ακόμα και συνομιλίες των τρομοκρατών που έχουν υποκλαπεί και αναφέρονται στο ζήτημα, αλλά και καταθέσεις πολιτών που αναγνώρισαν τρομοκράτες κινούμενους πέριξ των γραφείων μας.

Παρ' όλα αυτά οι επικεφαλής του "Επαναστατικού Αγώνα" παραμένουν ασύλληπτοι και κινούνται ελεύθερα εντός Αθηνών. Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι αδύνατο να ανακοπεί με πολιτικά μέσα, παρά την αισχρή συστημική προπαγάνδα. Είναι πολύ πιθανό η απόλυτη ανοχή του κράτους προς τους τρομοκράτες να σχετίζεται με το γεγονός αυτό: τους άφησαν ελεύθερους και δεν τους καταδιώκουν με συμβόλαιο να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή. Οι επίορκοι του ΠΡΟ-ΠΟ και της κυβέρνησης είναι απόλυτα υπεύθυνοι για οτιδήποτε συμβεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου