a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ



Μεγάλη «προθυμία» έδειξαν τα ΜΜΕ στην διαστρέβλωση ενός τραγικού γεγονότος που δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με την Χρυσή Αυγή. Δεν είχε σημασία για τα αργυρώνητα παπαγαλάκια του συστήματος το γεγονός ότι «δεν προκύπτει κομματική ένταξη» του κατηγορούμενου, παρά μόνο κάποιες μεμονωμένες επισκέψεις στα γραφεία του Κινήματός μας, οι οποίες προφανώς δεν σημαίνουν τίποτε για οποιονδήποτε εχέφρονα, αφού προφανώς και δεν μπορεί μία Ιδέα να φέρει την ευθύνη ενός εκατομμυρίου υποστηρικτών και φίλων.

Αυτό που όμως είναι απολύτως λογικό για οποιονδήποτε έχει σώας τας φρένας και δεν διακατέχεται από ιδιοτελή κίνητρα, δεν είναι καθόλου προφανές για τα ΜΜΕ και τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» που κατέστρεψαν την Ελλάδα και φτωχοποίησαν τους Έλληνες. Φρόντισαν, λοιπόν, να κατασκευάσουν «πολιτικά κίνητρα» για μία δολοφονία που προφανώς είναι καταδικαστέα, έτσι ώστε να μπορέσουν να την εκμεταλλευτούν.

Ας δούμε εν τάχει πόσους λόγους είχαν οι σκοτεινοί κύκλοι του μνημονίου για να σπεύσουν σε αυτή την επαίσχυντη εκμετάλλευση ενός τραγικού γεγονότος. Καταρχάς είχαν τις προσταγές των αφεντικών τους, οι οποίοι εδώ και πολύ καιρό απαιτούν ανάσχεση του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών, που αποτελεί την μοναδική φωνή Αλήθειας εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τους χαλάει την δυνατότητα να κάνουν ό,τι θέλουν και όποτε το θέλουν.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής έχουν κάνει τους πολιτικάντηδες και τους διεθνείς επικυρίαρχους να χάσουν τον ύπνο τους. Οι αποκαλύψεις αυτές, αλλά και γενικότερα η δράση της Χρυσής Αυγής προβλημάτισαν έντονα τους πολιτικάντηδες, σε σημείο να αναφέρεται σχετικά με την πρόοδο στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, οΣαμαράς στον Σόιμπλε. Το ίδιο είχε πράξει και ο Τσίπρας λίγο καιρό πριν στην συνάντηση του με τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας.

Όμως, οι πολιτικάντηδες και τα ΜΜΕ είχαν και άλλα κίνητρα για την όλη υπόθεση πέραν της ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής. Σταχυολογώντας την επικαιρότητα μπορούμε να βρούμε πολλούς λόγους για αυτή την επαίσχυντη επικοινωνιακή επίθεση εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών, με βάση μία καταδικαστέα δολοφονία, με την οποία η Χρυσή Αυγή ουδεμία σχέση είχε. Η διάλυση της Παιδείας, της Υγείας, αλλά και όλων των πτυχών του κοινωνικού κράτους που οι Έλληνες πολίτες πλήρωναν τόσα χρόνια με τους φόρους τους, οφείλουν να κρυφτούν κάτω από μία πρωτοφανή επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής. Η εξόντωση των Ελλήνων Αγροτών και τα ψέμματα της κυβέρνησης πρέπει να κρυφτούν από την επικαιρότητα και παραλλήλως να χτυπηθεί η Χρυσή Αυγή. Το νέο μνημόνιο που έρχεται!

Η κυβέρνηση και ο μελλοντικός εταίρος της, Τσίπρας, προσπαθούν να «χτυπήσουν με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια». Να κρύψουν τις πομπές τους και παράλληλα να χτυπήσουν τον μοναδικό εχθρό του καθεστώτος, την Χρυσή Αυγή. Οι δημοσκοπήσεις - ιδιαιτέρως οι μυστικές και πραγματικές - πίεσαν υπερβολικά το καθεστώς, το οποίο έβλεπε τις δυνάμεις της Αλήθειας, την Χρυσή Αυγή, να προελαύνει και να γκρεμίζει το σαθρό κλεπτοκρατικό έκτρωμα, που διαλύει την Ελλάδα. Έτσι επιχειρούν μία επιχείρηση ταυτόχρονης κατατρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού που αντιστέκεται και ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής.

Να ξέρουν όμως ότι τα ψέμματα και οι προβοκάτσιες τους δεν θα περάσουν. Ο Ελληνικός Λαός έχει ξυπνήσει και αντιλαμβάνεται τις σκοπιμότητες πίσω από τις ενέργειες τους. Έχει καταλάβει ποιοι τον ξεπουλούσαν εδώ και χρόνια και τώρα προσπαθούν να ανακαλύψουν «εμφυλιοπολεμικό κλίμα» για να τον τρομοκρατήσουν και να τον αναγκάσουν να υποταχθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου