a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ΄΄ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΄΄ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ΄΄


Ωραία αντίληψη περί πλουραλισμού και δημοκρατίας έχουν τα ΜΜΕ. Με αφορμή το τραγικό συμβάν στην Αμφιάλη τα δημοσιογραφικά φερέφωνα του καθεστώτος έχουν «ξεσαλώσει», μην κρατώντας το παραμικρό πρόσχημα. Οποιοσδήποτε ψίθυρος ή φήμη βαφτίζεται ως είδηση και πληροφορία, ενώ η άποψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποσιωπάται πλήρως στα πολυσέλιδα αφιερώματα των φυλλάδων. Το τι λένε και γράφουν, πραγματικά, είναι υπεράνω οποιασδήποτε περιγραφής.

Παρουσιάζονται διάφοροι φαιδροί, λένε τα ψέματά τους (με το αζημίωτο;), προσπαθούν να ενοχοποιήσουν ένα ολόκληρο Κίνημα για μεμονωμένες πράξεις ασχέτων, αναβιώνοντας έτσι την σταλινικής έμπνευσης λογική της συλλογικής ευθύνης. Ξεπερνώντας και τον αλήστου μνήμης εισαγγελέα της Σοβιετικής Ένωσης Βισίνσκι, παριστάνουν τους δικαστές και δικάζουν αναλόγως, χωρίς να δίνουν το παραμικρό υπερασπιστικό δικαίωμα στην «κατηγορούμενη» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Πατώντας πάνω στην εκμετάλλευση ενός τραγικού γεγονότος, έχουν «ξεφύγει τελείως» και δημοσιεύουν οτιδήποτε αθλιότητα μπορούν. Διαγωνιζόμενοι αναμεταξύ τους για το ποιος θα δείξει περισσότερο το μένος τους εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και θα φερθεί αναλόγως ως πιστό υπηρετικό προσωπικό του Καθεστώτος δεν έχουν τον παραμικρό ηθικό ενδοιασμό να διαστρεβλώσουν πλήρως την πραγματικότητα. Έχουν το θράσος και την αναίδεια τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ τηλεοπτικά κανάλια, τα οποία εκπέμπουν εντελώς δωρεάν πάνω σε συχνότητες οι οποίες ανήκουν στον Ελληνικό Λαό και δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ γι΄αυτές, να κάνουν μαθήματα ηθικής, δικαιοσύνης και δημοκρατίας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ποιοι, οι ανήθικοι προαγωγοί των πορνοεκπομπών και των μεταμεσονύκτιων αισχρών διαφημίσεων. Οι χρωστώντες εκατομμύρια ευρώ στο Κράτος, για τα οποία φυσικά δεν τους ενοχλεί κανείς, ενώ την ίδια στιγμή ταλαιπωρείται ο απλός Έλληνας ακόμη και για χρέη μερικών εκατοντάδων ευρώ. Οι χειρότεροι λογοκριτές και φιμωτές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που δεν συμφωνούν με τις προσταγές των νταβατζήδων της ενημέρωσης, αλλά ψηφίζουν και στηρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ας γνωρίζουν οι οσφυοκάμπτες του καθεστώτος ότι με την στημένη όσο και επιλεκτική «πληροφόρηση», που σε μόνιμη βάση σερβίρουν στο κοινό τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται συνεχώς και να γελοιοποιούνται πλήρως.

Η Αλήθεια θα θριαμβεύσει σαρώνοντας τα ελεεινά ψέματα του Καθεστώτος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου