a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ANTINEWS: ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 20% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!



Όπως είναι γνωστό, η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Έτσι γίνεται και στη ΝΔ, στην οποία η γκρίνια έχει πολλαπλασιαστεί τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας της συνεχούς απώλειας τιμίων Ελλήνων ψηφοφόρων, που συρρέουν στην Χρυσή Αυγή. Πολλοί, λοιπόν, είναι αυτοί που βλέποντας να φεύγει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, έχουν αναλάβει το ρόλο του… συμβουλάτορα.



Μεταξύ αυτών και το βαρύ πυροβολικό του σαμαρισμού (κι όχι μόνο της ΝΔ), το antinews, που αποφαίνεται ότι «Με πολιτικές του Κολωνακίου και της Εκάλης δεν αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή». Πάρτε μια γεύση:
«…Όταν οι δημοσκοπήσεις δίνουν στο κόμμα του Μιχαλολιάκου 13%-15% ενώ τα κρυφά στοιχεία λένε ότι μπορεί να φτάνει και το 18%, τότε μιλάμε για πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες. Ας σκεφτούμε ποιοι είναι όλοι αυτοί. Είναι γιατροί, δικηγόροι, καθηγητές, δηλαδή τα «λευκά κολάρα». Αλλά είναι και εργάτες, εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι και κυρίως άνεργοι που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή. Όποιος λοιπόν μείνει κολλημένος στο ότι η ακροδεξιά οργάνωση είναι απλά ένα περιθωριακό κόμμα, έχει χάσει την ουσία. Κι αυτό το λέμε τόσο για την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα του λεγόμενου… συνταγματικού τόξου, όσο και για τα μέσα ενημέρωσης. Όλοι αυτοί που βάζουν σκόρδα για να φεύγουν οι… αντίχριστοι, που τους έχουν κόψει από την ενημέρωση, επομένως και από την έκθεσή τους στα παράθυρα, εκεί που θα απομυθοποιηθούν την ίδια ώρα. Και το «ημιπαράνομο» κόμμα του Μιχαλολιάκου γιγαντώνεται… Γιατί είναι η απάντηση που πρέπει να δοθεί.
Υπάρχουν κι άλλες απαντήσεις. Όπως για παράδειγμα ότι με πολιτικές του Κολωνακίου και των Βορείων προαστίων προκοπή δε γίνεται. Αποφάσεις που μυρίζουν ναφθαλίνη και μεταπολιτευτική αηδία είναι αυτές που στρώνουν το χαλί στην «αντισυστημική» Χρυσή Αυγή. Όσο ο κόσμος βλέπει ότι η διαπλοκή ζει και βασιλεύει και μοιράζει, αν όχι λεφτά, καρέκλες εξουσίας, τόσο θα στρέφεται στο άγνωστο, όσο αποκρουστικό κι αν είναι. Όσο ο κόσμος δε βλέπει από το πολιτικό σύστημα κινήσεις ανατροπής και απομάκρυνσης της «μούχλας», τόσο θα τιμωρεί. Κι όσο οι πολίτες τρέμουν στην ιδέα ότι δεν έχουν μέλλον, τόσο θα κάνουν το κομμάτι τους. Αν λοιπόν η κυβέρνηση και τα δύο κόμματα θέλουν να απομακρύνουν τον κίνδυνο να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και η Χρυσή Αυγή στα κάτω έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τότε ας αλλάξουν ρότα. Προτού είναι αργά να σκεφτούν ότι ο κόσμος μπούχτισε».
Κάποιες σύντομες παρατηρήσεις:
1ον) Ακόμα και τα φερέφωνα του (φον) Αντωνάκη ομολογούν ότι η Χρυσή Αυγή έχει αυτή τη στιγμή ποσοστά γύρω στο 20%, την ίδια ώρα που ξεφτιλισμένες εταίρες δημοσκοπήσεων της δίνουν μέχρι και… 8,3%!!!
2ον) Ο μεγάλος φόβος του συστήματος –και ειδικά της ΝΔ- είναι ότι η Χρυσή Αυγή μετά τις επόμενες εκλογές θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση. Η περίπτωση αυτή είναι πολύ πιθανή, όπως ομολογείται και παραπάνω.
3ον) Τι άλλο εκτός από πολιτική Κολωνακίου και Εκάλης μπορούν να ασκήσουν οι κατοικοεδρεύοντες στις συγκεκριμένες περιοχές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου