a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


Παράνομες εισβολές σε γραφεία της Χρυσής Αυγής πραγματοποιούνται αυτή την στιγμή σε ολόκληρη την Αττική και προσαγωγές μελών του κόμματος στην κρατική ασφάλεια. Μία άνευ προηγουμένου επιχείρηση τρομοκράτησης των Εθνικιστών εξελίσσεται με αφορμή ένα συμβάν, το οποίο η Χρυσή Αυγή καταδίκασε από την πρώτη στιγμή.

Οι παράνομες έρευνες, προσαγωγές και ανακρίσεις ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με το έγκλημα του Κερατσινίου συνεχίζονται. Ήδη έχουν ελεγχθεί τα γραφεία μας στην λεωφόρο Μεσογείων και στον σταθμό Λαρίσης και δεν έχει προκύψει κανένα απολύτως στοιχείο.
Την ίδια ώρα τα τσοντοκάναλα κάνουν λόγο για... "χρυσαυγίτη δολοφόνο" με στόχο την τρομοκράτηση των πολιτών και την στοχοποίηση του Εθνικιστικού Κινήματος. Σήμερα στη βουλή φάνηκε ξεκάθαρα ο στόχος του καθεστώτος. Όπως δήλωσαν όλοι οι εκπρόσωποι των διεφθαρμένων κομμάτων, στόχος τους είναι να τεθεί εκτός νόμου το Εθνικιστικό Κίνημα. Μας πολεμούν όλοι γιατί είμαστε ο μόνος φόβος για το άθλιο και ανθελληνικό καθεστώς τους. Οι παράνομες μεθοδεύσεις τους δεν θα περάσουν.

Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη




Παράνομες έρευνες στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών στην Δηλιγιάννη








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου