a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Οι εργολάβοι και τα παπαγαλάκια του συστήματος πανηγυρίζουν για την προβοκάτσια

Δια των φερέφωνων τους, τις καθεστωτικές φυλλάδες και τα τσοντοκάναλα, μεταφέρουν την ευχαρίστηση τους για την προβοκάτσια οι πάσης φύσεως τοκογλύφοι και συνεργάτες τους, προστάζοντας παράλληλα την ένταση της πολεμικής, μέχρι του σημείου της «οριστικής αντιμετώπισης» της Χρυσής Αυγής. Στον αγώνα αυτό εντείνουν τις ψευδολογίες και την λάσπη στην προσπάθεια τους να αποφευχθεί το αναπόφευκτο, δηλαδή η ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής, που τους αποκαλύπτει και χαλάει τα σχέδια τους ενάντια στην Πατρίδα και τον Λαό.

Στην γνωστή ρυπαροφυλλάδα - φερέφωνο των διεθνών τοκογλύφων και της παγκοσμιοποίησης "Guardian", παρατίθεται ένα όργιο ψευδολογίας και συνωμοσιολογίας, το οποίο φτάνει μέχρι του σημείου να λέει ότι «τα μέλη του πυρήνα της Χρυσής Αυγής είναι εκλεγμένοι βουλευτές, απολαμβάνουν της βουλευτικής ασυλίας, την οποία οι συνάδελφοί τους της δικομματικής κυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, φαίνεται να διστάζουν να την άρουν». Το όλο ζήτημα είναι, φυσικά, γελοίο, αφού όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι η ασυλία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αίρεται με το παραμικρό. Η εφημερίδα πάντως δείχνει την προέλευση και τα αίτια της έντασης της πολεμικής εναντίον της Χρυσής Αυγής κάνοντας μνεία στην «έκκληση για δράση από τους ευρωπαίους εταίρους μας», δηλαδή τους διεθνείς τοκογλύφους του τραπεζικού ή πολιτικού τομέα.

Η εφημερίδα Financial Times κάνει λόγο και για το φόβο του διεθνούς κατεστημένου κάνοντας λόγο στο γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή έχει αποτελέσει φάρο, προκειμένου πέρα από τον Ελληνικό, να ξυπνήσουν από τον λήθαργο και οι Λαοί της Ευρώπης. Η Χρυσή Αυγή τοιουτοτρόπως γίνεται απειλή και για την Μέρκελ, τον Ολάντ, τον Σόιμπλε και την υπόλοιπη «παρέα», οι οποίοι έχουν λόγους να ανησυχούν. Δείχνει δε η φυλλάδα τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσει το καθεστώς στον δρόμο του. Λέει επί λέξει ότι: «το πιο αποτελεσματικό μέσο εξουδετέρωσης της Χρυσής Αυγής είναι να αποκαλυφθεί η βάρβαρη συμπεριφορά των οπαδών της που η ηγεσία του κόμματος δεν κάνει τίποτα για να την αποθαρρύνει», ουσιαστικά καλώντας το καθεστώς να κατασκευάσει και άλλες προβοκάτσιες εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.

Το «Έθνος» του «εθνικού εργολάβου», Μπόμπολα, ως εγχώριο μέσο δεν μπορεί να μείνει στις καταγγελίες, ούτε έχει την δυνατότητα να δίδει εντολές, οπότε ως εκτελεστικό όργανο περνάει στην ψευδολογία. Επικεντρώνεται δε στην κατασυκοφάντηση του κοινωνικού έργου της Χρυσής Αυγής, που από την αρχή του δημιούργησε ισχυρά προβλήματα στους υποτακτικούς των διεθνών τοκογλύφων. Τερατολογίες επί ψευδών εκτοξεύονται από την φυλλάδα του «εθνικού εργολάβου», αφήνοντας αιχμές δια μέσω ψευδών με την λογική ότι «πες, πες κάτι θα μείνει».

Θα πρέπει να γνωρίζουν και αυτοί που δίνουν τις εντολές και αυτοί που τις εκτελούν ότι οι μεθοδεύσεις του καθεστώτος δεν θα περάσουν. Μπορούν να πουν όσα ψέμματα θέλουν, όμως δεν θα καταφέρουν να ανασχέσουν την Χρυσή Αυγή και να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια, όπως λέει ο Ελληνικός Λαός, και εν τέλει η Αλήθεια θα λάμψει, δημιουργώντας περαιτέρω προβλήματα στους βρικόλακες του ψεύδους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου