a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΙΟΝ ΩΦΕΛΕΙ Η ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ;


Στην εγκληματολογία ένα από τα βασικότερα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει κάποιος, σχετικά με ένα έγκλημα, είναι το «ποιος ωφελείται» από την τέλεση του. Η προθυμία των καθεστωτικών ΜΜΕ να συνδέσουν την Χρυσή Αυγή με ένα έγκλημα, με το οποίο δεν έχει καμία σχέση και καταδίκασε από την πρώτη στιγμή, αλλά και η καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας από τον παρακρατικό μηχανισμό των Εξαρχείων, δείχνει το εξής απλό και προφανές.

Ο μόνος που ωφελείται από την κατάσταση είναι κυβέρνηση του μνημονίου, η νυν και η ερχόμενη. Η κυβέρνηση βρήκε από το γεγονός μία πολύτιμη ευκαιρία για να αντιμετωπίσει τον μοναδικό εχθρό του καθεστώτος και της διαπλοκής, την Χρυσή Αυγή. Βρήκε την ευκαιρία να επιβάλλει εκ νέου την συνωμοσία της σιωπής επάνω σε μία νόμιμη πολιτική δύναμη που κατονομάζει με ονόματα τους ενόχους για την σημερινή κατάντια της χώρας και αποκαλύπτει τις πομπές του συστήματος της κλεπτοκρατίας. Με «ένα σμπάρο δυό τριγώνια» χτυπά η κυβέρνηση του μνημονίου, επιχειρώντας την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από την μία και την κατατρομοκράτηση του, χειμαζόμενου από το μνημόνιο, Λαού.

Η αριστερά φάνηκε εξόχως πρόθυμη - εξίσου με τα κανάλια - να αρχίσει να μεταδίδει εμφυλιοπολεμικά κελεύσματα ότι «από το Πέραμα στο Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει» και «τσακίστε τον φασισμό», οργανώνοντας πορείες οι οποίες κατέληξαν σε επεισόδια στο σύνολο τους. Ο ρόλος της αριστεράς στην αύξηση της έντασης είναι τουλάχιστον ύποπτη και την τοποθετεί δίπλα στους διεθνείς τοκογλύφους και στην κυβέρνηση, που επιθυμούν να αποκρυφτούν οι πραγματικές ειδήσεις, όπως ο ερχομός της τρόικας και η φτωχοποίηση των Ελλήνων.

Δεν υποχωρούμε απέναντι στην λάσπη και τις συκοφαντίες τους!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου