a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΡΓΟΥ


Η Χρυσή Αυγή δεν στηρίχτηκε ποτέ στο κρατικό χρήμα! Αν κάνουν το ίδιο σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Σαμαράς και Βενιζέλος πάνε αμέσως φυλακή λόγω χρεών στις τράπεζες

Σε μία ακόμη σπασμωδική κίνηση προχωρά η άθλια κυβέρνηση των υπαλλήλων των τοκογλύφων. Δένδιας και Μιχελάκης προωθούν νομοθετική ρύθμιση για την κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης προς την Χρυσή Αυγή. Τα νομικά επιχειρήματά τους δεν είναι απλώς έωλα, αλλά παντελώς ανύπαρκτα. Βασίζονται στην γελοία και κωμική αναφορά του ΠΡΟ-ΠΟ στον Άρειο Πάγο που έχει κάνει όσους την διάβασαν να κλαίνε από τα γέλια. Ποτέ δεν τέθηκε θέμα ανάλογης δίωξης για τα κόμματα της κλεπτοκρατίας που έχουν ρημάξει τα δημόσια ταμεία και έχουν κατακλέψει τον λαό. Ούτε καν για το ΠΑΣΟΚ που ο Τσουκάτος έβαζε μέσα στα γραφεία του κόμματος τα μαύρα εκατομμύρια της Siemens και ο Τσοχατζόπουλος είχε συστήσει εγκληματική οργάνωση με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη και κομματικούς παράγοντες.

Εδώ κάνουν ένα πολύ βασικό λάθος τα ανδρείκελα του κατεστημένου. Φυσικά, αν σε οποιοδήποτε κλεπτοκρατικό κόμμα κόψουν την χρηματοδότηση, τα στελέχη του πρέπει να πάνε στη φυλακή, γιατί θα είναι αδύνατο να εξοφλήσουν τα παράνομα δάνεια των φίλων τους των τραπεζιτών. Η Χρυσή Αυγή όμως, που βασίζεται στο υστέρημα των μελών της για δεκαετίες, δεν θα έχει καμία ουσιώδη επίπτωση στην λειτουργία της. Θα πάψει βεβαίως το πολύπλευρο κοινωνικό μας έργο, τα συσσίτια, οι δωρεές χρημάτων για κοινωφελείς σκοπούς. Ίσως αυτός είναι ο άμεσος στόχος των υπαλλήλων των τοκογλύφων. Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Σαμαράς και ο Δένδιας με τις αστυνομικές απαγορεύσεις στις διανομές τροφίμων, θα το κάνουν τώρα μέσω διακοπής της χρηματοδότησης του κόμματος. Τα χρήματα αυτά, που η Χρυσή Αυγή επιστρέφει στον ελληνικό λαό, τώρα θα μένουν στα κρατικά ταμεία και θα χαρίζονται ως παράνομα τοκοχρεολύσια στους τοκογλύφους δανειστές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου