a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΑ 9 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΜΚΟ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ…


Ποιος Νομικός Πολιτισμός; Ποια κουλτούρα και ποια δημοκρατία; Ποιος επιτρέπει σε κάποιους να κάνουν ζωάρα στην πλάτη μας, όταν εμείς αυτοκτονούμε κατά χιλιάδες; Ποιο μέλλον πρόκειται να έχει αυτός ο τόπος, όταν καθημερινά, αθροίζουμε στο EΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ εκατομμύρια ευρώ σε λαμογιές, και κανείς Εισαγγελέας δεν ενεργοποιείται, λες και δεν υπάρχει δικαστικό σώμα;

Φαγώθηκαν 9.000.000 ευρώ από μια ΜΚΟ! Και κυνηγάτε ποιόν; Αυτόν που πήρε τα λεφτά; Αυτόν όμως πια, τον έχετε! Κυνηγήστε αυτόν που έδωσε τα λεφτά στην συγκεκριμένη ΜΚΟ να μας πει και σε ποιες άλλες ΜΚΟ έχει δώσει!…

Mε υπουργό Εξωτερικών τον παμμέγιστο πολιτικό απατεώνα Γιώργο Παπανδρέου(1999-2004), λαμόγια και τρωκτικά του ΥΠΕΞ σε συνεργασία με αεριτζήδικες ΜΚΟ, έτρωγαν τα λεφτά του λαού.

Ο ένας εκ των τριών διπλωματικών υπαλλήλων είναι ο Άλεξ Ρόντος, ο οποίος εκτελούσε χρέη γενικού γραμματέα της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, και κατηγορείται ότι διευκόλυνε από τη θέση του την χρηματοδότηση της ΜΚΟ, ενώ τώρα είναι εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΕ στο Κέρας της Αφρικής.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν πρώην σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ. Ο δεύτερος εμπλεκόμενος διπλωματικός υπάλληλος είναι ο Νίκος Μπάζας, πρέσβης στο Χαρτούμ και ο τρίτος ο Νίκος Τσαμαδός, πρέσβης στο Τόκυο.

Σημειώνεται ότι η ζημία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου αγγίζει το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος των οκτώ εμπλεκομένων, εκ των οποίων ο ιθύνων νους και Πρόεδρος της ΜKΟ έχει ήδη προφυλακιστεί.

Όπως διακριβώθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. οι εμπλεκόμενοι χρησιμοποίησαν ως «όχημα» για την κακουργηματική απάτη την Μη Κυβερνητική Οργάνωση η οποία χρηματοδοτήθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από το 2000 έως το 2004, από το Ελληνικό Δημόσιο, για την πραγματοποίηση προγραμμάτων αποναρκοθέτησης σε τρίτες χώρες, όπως Βοσνία – Ερζεγοβίνη, στον Λίβανο και στο Ιράκ, αλλά δεν τους είχε δει ΠΟΤΕ κανείς!

Για την υπόθεση ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του προέδρου της ΜKO., της συζύγου του, τέως δημοσίου υπαλλήλου, τριών εν ενεργεία διπλωματικών υπαλλήλων και τριών συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων, που την επίμαχη χρονική περίοδο υπηρετούσαν στην Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (Υ.Δ.Α.Σ.), στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου και Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Υπουργείο Εξωτερικών. ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΔΕΝ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ!

Και ας έχει ο ίδιος την πολιτική ευθύνη.

Προφανώς κάποιοι τον καλύπτουν. Ίσως γιατί και οι ίδιοι στα επόμενα χρόνια έκαναν μπίζνες με τον ίδιο τρόπο;

Σε κάθε περίπτωση όποιος καλύπτει ένοχο, υιοθετεί την ενοχή του.

Οι κατηγορούνται για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες («ξέπλυμα βρώμικου χρήματος»), της ψευδούς βεβαίωσης και απιστίας σχετικά με την Υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και εντός του πλαισίου του νόμου 4022/2011 «Εκδίκαση πράξεων διαφθοράς πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων, υποθέσεων μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος και μείζονος Δημοσίου Συμφέροντος και άλλες διατάξεις.

http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου