a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΟΡΙΔΗ: ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», έλεγε ο λόγιος του 18ου αιώνα και από ότι φαίνεται αυτό ισχύει πλήρως για τους ταγούς της μνημονιακής συγκυβέρνησης Βενιζέλου – Σαμαρά, που πίνει το αίμα του Ελληνικού Λαού. Έχει γίνει αντιληπτό στην Νέα Δημοκρατία ότι η κυριαρχία τους τελείωσε και προσπαθούν να μηχανευτούν τρόπους ώστε να συνεχίσουν να «κάθονται στο σβέρκο» του Ελληνικού Λαού με τα χέρια τους βουτηγμένα στο «μέλι» και τις συμβάσεις δημοσίων έργων.

Είδαμε τις προάλλες το ξεφτίλισμα που επεφύλαξε Έλληνας πολίτης στον Βορίδη, όταν αυτός σε διάλλειμα εκπομπής παραδέχτηκε την αντισυνταγματική εκτροπή και τις σκέψεις της ΝΔ, ώστε να θέσει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Είχε πει τότε ο Βορίδης ότι για να καταλύσει το πολίτευμα ο Σαμαράς αρκούν και δύο – τρεις επίορκοι. Συγκεκριμένα είχε πει: «εμείς την Χρυσή Αυγή την βγάζουμε εκτός νόμου και ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ»!

Αμέσως μετά το ξεφτίλισμα ο Βορίδης είχε μαζέψει τα λόγια του, λέγοντας ως συνήθως ψέματα και επιχειρώντας να βγάλει «τρελούς» όλους τους παρευρισκόμενους στο πάνελ, αφού όλοι τον είχαν ακούσει. Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι μόνοι που σιώπησαν, δείχνοντας ότι εγκρίνουν την κατάλυση του πολιτεύματος, μπας και το μελλοντικό συνεταιράκι τους, η ΝΔ, πάρει κανένα ψηφαλάκι παραπάνω.

Τώρα ο Βορίδης μίλησε στον «Βηματοδότη», ώστε να έχει και πάλι την δυνατότητα διάψευσης, και είπε: «Δεν μπορεί 30 δικαστές και εισαγγελείς, η αφρόκρεμα του δικαστικού σώματος, να έχουν αποφασίσει για την προφυλάκιση μελών της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της συμμετοχής ή της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και εμείς να περιμένουμε, ώστε να πάρουμε μια πρωτοβουλία, τις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις»

Καταρχήν, η παραπάνω δήλωση Βορίδη αποτελεί ύβρι ενάντια στο εν Ελλάδι σύστημα Δικαιοσύνης και αναμένουμε την σχετική δήλωση – καταπέλτη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, για αυτή την αισχρή δήλωση Βορίδη, η οποία καταργεί το τεκμήριο της αθωότητας. Ένα τεκμήριο της αθωότητας το οποίο είναι ενισχυμένο λόγω της σύνθεσης της ομάδας των ανακριτών, οι οποίες έχουν ένα 95% σε ποσοστό ανθρώπων που ενώ προφυλακίστηκαν, εν τέλει αθωώθηκαν πανηγυρικά. Αυτό πέραν της προφανούς πολιτικής εξυπηρετήσεως που λαμβάνει χώρα από την ΔΗΜΑΡ, προς την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Συνεπώς ο κ. Βορίδης θα πρέπει να περιμένει, αφού αυτό προστάζει το σύστημα Δικαιοσύνης που δημιουργήθηκε από την πτώση του φεουδαλισμού. Του «ζητούμε βαθιά συγνώμη», αλλά ο Σαμαράς μπορεί στον στενό του κύκλο να απαιτεί να τον λένε «Φον Αντωνάκη», αλλά δεν είναι φον στην πραγματικότητα, ούτε υπάρχουν τίτλοι ευγενείας στο Ελληνικό Κράτος. Αν θέλει ο κ. Βορίδης μπορεί να τους επαναφέρει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Γνωρίζουμε άλλωστε με βεβαιότητα πως τα σχετικά κοστούμια θα πηγαίνουν «τρέλα» στον πρωθυπουργό.

Κατά δεύτερον θα πρέπει να γνωρίζει ο νομομαθής Βορίδης ότι δεν προβλέπεται εκ του Συντάγματος η «πρωτοβουλία» που έχει στο μυαλό του. Όσο και αν νοσταλγεί το χουντικό παρελθόν του ο κ. Βορίδης, ουδείς έχει την αρμοδιότητα να θέσει ένα κόμμα εκτός νόμου. Οι μεθοδεύσεις που σκέφτεται συνιστούν κατάλυση του πολιτεύματος και τίποτε δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Εκτός και αν ονομαστεί επισήμως η συγκυβέρνηση, Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, οπότε η συζήτηση περνά σε άλλα επίπεδα.

Εν κατακλείδι ας γνωρίζει ο κ. Βορίδης ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στις καρδιές και τις ψυχές των Ελλήνων, συμβολίζουσα την Ελπίδα για Ελευθερία από τα δεσμά της κλεπτοκρατίας. Αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας επίορκος, κανένας εγκάθετος και κανένα νομοθετικό αντισυνταγματικό πραξικόπημα. Ουσιαστικά τα παραπάνω δεν μπορούν να αλλάξουν ούτε καν το αποτέλεσμα των εκλογών, όπου η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει και η ΝΔ θα καταποντιστεί.
                               

Διαβάστε επίσης: Βορίδης: “Ό,τι ώρα θέλουμε βγάζουμε την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου” - Έλληνας πολίτης ξεφτιλίζει τα συνεταιράκια ΝΔ-Σύριζα

Βορίδης ομολογεί εκτροπή: “Ο Σαμαράς θα θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!” ΒΙΝΤΕΟ

ΥΓ: Παραθέτουμε ενδεικτικά σχόλια αναγνωστών από το protothema που αποδεικνύουν πως ο ελληνικός λαός αφυπνίστηκε!

- Προσωπικά μου προκαλεί αηδία κάθε ολοκληρωτική ιδεολογία και φυσικά αυτή της Χρυσής Αυγής. Δεν έχουμε όμως κανένα δικαίωμα εμείς να γίνουμε φασίστες και να αποφασίζουμε με το έτσι θέλω. Φυσικά εσύ λόγω του παρελθόντος σου δεν έχεις κανένα ενδοιασμό, γιατί αυτά είναι και τα πραγματικά σου πιστεύω. Και κάτι άλλο. Πιπιλίζεις συνέχεια την καραμέλα ότι 30 δικαστές. Έλεος, 10 δικαστές ασχολήθηκαν μέχρι τώρα και αυτοί μόνο αφρός δεν είναι! Φτάνει πια! Αρκετά ο κύριος Αθανασίου εξευτέλισε την Δικαιοσύνη με τους κομματικούς εγκάθετους του ΠΑΣΟΚ (Βουρλιώτης) και ΔΗΜΑΡ (Κλάπα). Την Χρυσή Αυγή θα την πολεμήσεις με την διαφάνεια και την πραγματική Δημοκρατία. Με την αύξηση του βιοτικού επιπέδου , με το να πληρώνω διόδια για όσα χιλιόμετρα κάνω και όχι όσα θέλει ο Μπόμπολας. Αλήθεια κύριε Βορίδη δεν σε είδα να κάνεις καμία δήλωση για το αίσχος των διοδίων παρά μόνο σε βλέπω συνέχεια στο κανάλι του Μπόμπολα (ΜΕΓΚΑ) να έχεις μόνιμη καρέκλα. Αυτά βλέπει ο κόσμος και σας έχει σιχαθεί.

- Ακούστε άποψη νομομαθή υποτίθεται υπουργού
1. τεκμήριο αθωότητας δεν υπάρχει για την Χρυσή Αυγή
2. οι δικαστικές αποφάσεις είναι άχρηστες εφ όσον πρόκειται για την Χρυσή Αυγή
3. οι απόψεις ανακριτών αποτελούν πλήρη απόδειξη όταν πρόκειται για την Χρυσή Αυγή
4. τα πιστεύω και οι επιθυμίες των πολιτών είναι άχρηστα, όταν πρόκειται για την Χρυσή Αυγή
5. να μην ποινικοποιούμε το πολίτικο σύστημα, εκτός αν πρόκειται για την Χρυσή Αυγή
6. τους πολιτικούς μας αντίπαλους που αρχίζουν από Χρυσή και τελειώνουν σε Αυγή, τους βγάζουμε από τη μέση με κάθε τρόπο
Α, ρε καημένε Βορίδη. Στενοχωριέμαι που υποφέρεις έτσι...πρέπει να έχεις ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

- Από την 17η Σεπτέμβρίου 2013 το κόμμα αυτό δέχεται ολομέτωπη επίθεση από τους πάντες. Μετά παρέλευση 163 ημερών το αποτέλεσμα της επίθεσης αυτής είναι το εντελώς αντίθετο του επιδιωκόμενου. Πλέον το κόμμα αυτό έχει αποκτήσει πλήρως ριζοσπαστικοποιημένους οπαδούς, οι οπαδοί αυτοί έχουν διαμορφώσει ακατάλυτους ψυχικούς δεσμούς με το κόμμα τους, η ελληνική κοινωνία προσλαμβάνει το κόμμα αυτό ως το μοναδικό αντισυστημικό κόμμα. Το μέλλον είναι ήδη ευδιάκριτο. Η Χρυσή Αυγή θα κυριαρχήσει, όσο και αν ματαιοπονεί αρλουμπολογώντας εναντίον της ο Μάκης Βορίδης και οι λοιποί...

- Είσαι και νομικός πανάθεμα σας... Τελεσίδικες αποφάσεις; το τεκμήριο αθωότητας ξεχνάς που το δέχονται όλες οι πολιτισμένες νομικά χώρες! Ύβρις ! Μέχρι και οι άγγλοι σας "αδειάσανε" προχτές ότι δεν σέβεστε το τεκμήριο της αθωότητας, τα ανθρώπινα δικαιώματα.. Και τι ειρωνεία! Τα λέει αυτά ένας "τσεκουράτος" που απαιτεί τα δικά του να έχουν ξεχαστεί...και πρώην πρόεδρος εθνικιστικού κόμματος.. Και μη μου πεις ότι φοβάστε την Χρυσή Αυγή για ανθρωπιστικούς λόγους! Και η αριστερά ας το προσέξει λίγο, δεν θα χει το δικαίωμα να επικαλείται αυτή το τεκμήριο της αθωότητας... μη διολισθαίνετε όλοι σε δρόμους χωρίς γυρισμό.

xryshaygh.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου