a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Με υψηλό το αίσθημα της Περηφάνιας, ανακοινώνουμε με χαρά πως διατίθενται από το «Χ.Α. Κατάστημα», τα δύο νέα βιβλία του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και παράνομα προφυλακισμένου από το αντεθνικό Καθεστώς, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ, Ν.Γ.Μιχαλολιάκου.

Το πρώτο εξ αυτών, τιτλοφορείται «Ελλάς-21ος Αιών, Πατρίδα ή Χάος» και περιλαμβάνει 20 άρθρα του Αρχηγού του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, κατά τα έτη 2008-2012, μέσα στα οποία ξεδιπλώνεται με τρόπο μεστό και γλαφυρό η οπτική και η προσέγγιση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στα ζητήματα της Γεωπολιτικής.

«Θέλουν μια Ελλάδα προτεκτοράτο και ένα προτεκτοράτο πρέπει πάντα να είναι εξαρτώμενο οικονομικά. Στο δίλημμα που τίθεται ΠΑΤΡΙΔΑ ή οικονομική ευημερία κάποιων υποτακτικών ραγιάδων ενός προτεκτοράτου της παγκόσμιας εξουσίας, εμείς οι Χρυσαυγίτες απαντούμε χωρίς δισταγμό: ΠΑΤΡΙΔΑ»! Αρ. Φ. 713/ 23-02-2011

Το δεύτερο φέρει τον τίτλο «Εμείς οι κακοί "φασίστες" και οι καθώς πρέπει... "πατριώτες"». Μέσω της αρθρογραφίας του στο διάβα του Πολιτικού Αγώνα κατά τα έτη 2002-2008, ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αναλύει διεξοδικά τις ακατάπαυστες ιδεολογικές μάχες των Ελλήνων Εθνικιστών, των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής, ώστε να απογυμνώσουν και να αποκαλύψουν σε όλο της το βάθος τη συμπαιγνία μεταξύ των ψευδοπατριωτών της ψοφοδεξιάς με το αντεθνικό Καθεστώς που εξουσιάζει την Πατρίδα μας.

Παραθέτουμε με συγκίνηση, τμήμα των Προλεγομένων, του προλόγου του εν λόγω έργου, ο οποίος φέρει ιδιαίτερη ιστορική και πολιτική βαρύτητα, μιας και γράφτηκε από τον Αρχηγό μας τον Δεκέμβριο του 2013, μέσα στο Κελί της Τιμής:

«Όμως, στην πραγματικότητα το μεγάλο «έγκλημα» που πληρώνουμε, είναι άλλο. Είναι το ότι στο στενό «CLUB» της εξουσίας τους εμφανίστηκε δυνατή και ακμαία μια άλλη δύναμη, πέρα και ενάντια στα άνομα συμφέροντά τους. Είναι ότι ανάμεσα στους ψευτοκομμουνιστές και ψευτοδεξιούς υπαλλήλους των αφεντών του χρήματος και της διαφθοράς παρουσιάστηκαν, με ψηλά το κεφάλι, Έλληνες Εθνικιστές απρόβλεπτοι, μη δεδομένοι, αδέσμευτοι.

Πληρώνουμε το «έγκλημα» ότι μέσα σε μια κόκκινη χούντα, χούντα του βρώμικου χρήματος, της μίζας και της ρεμούλας, πλημμυρίσαμε τις πλατείες και τους δρόμους της Πατρίδας με Γαλανόλευκες και Εθνικιστικά Λάβαρα. Αυτό πληρώνουμε και δεν μετανοούμε, αντίθετα συνεχίζουμε και μέσα από τη φυλακή τον αγώνα τον Καλό για Πατρίδα και Ελευθερία. Τιμή μας!».

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος
Φυλακές Κορυδαλλού
Δεκέμβριος 2013



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου