a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ!


Τα αποκαλυπτήρια μιας ακόμα αμαρτωλής ΜΚΟ, που μεσουρανούσε τις εποχές του Jeffrey του… Μεσσία, γίνονται αυτές τις μέρες. Πρόκειται για την ΜΚΟ με το βαρύγδουπο τίτλο «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης», η οποία βούτηξε 9 εκατ. Ευρώ από τα δημόσια ταμεία, επί κλεφτο-ΠΑΣΟΚ.

Πρόεδρος αυτής της απατεωνίστικης φάμπρικας είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Τζεβελέκος. Στην απάτη εμπλέκεται και η γυναίκα του, επίσης εξέχων στέλεχος του σάπιου κατεστημένου, που υπηρετούσε στο υπουργείο Τουρισμού, αποσπάστηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης και πήρε από κει την σύνταξή της.

Από κει και πέρα, έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία σε βάρος κι άλλων χρυσοκάνθαρων. Ανάμεσά τους είναι και ο… ατσίδας σύμβουλος του Jeffrey, Άλεξ Ρόντος, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία, ως Γ.Γ. της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, υπέγραφε να πηγαίνουν τα χρήματα του ελληνικού λαού στην συγκεκριμένη ΜΚΟ των απατεώνων (κι όπως λένε οι… κακές γλώσσες, όχι μόνον σ’ αυτήν…).

Ο αρχιπασόκος Τζεβελέκος μετά της κυρίας του, διέμεναν σε υπερπολυτελή μεζονέτα στα Βριλήσσια, με ενοίκιο 5.000 ευρώ το μήνα. Επίσης, είχαν φτιάξει μεζονέτα 800.000 σε τουριστική περιοχή της Ρόδου και 7όροφη πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους.

Όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση της αστυνομίας, μέρος των κονδυλίων που εκταμιεύονταν προς την Μ.Κ.Ο. διοχετεύονταν σε δαπάνες όπως η ενοικίαση γραφείων της Μ.Κ.Ο στην Αθήνα, προμήθεια αναλώσιμων, ακόμα και σε αγορές σε super market, πληρωμή εστιατορίου και parking του αυτοκινήτου του Προέδρου.

(ΥΓ): Αλήθεια, θα διερευνηθούν ποτέ συνολικά οι «δραστηριότητες» όλων των ΜΚΟ; Υπ’ αυτό το καθεστώς, αποκλείεται, γιατί αν ανοίξουν οι βόθροι του θα το πνίξουν!

http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου