a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ


Στις 11:30 σήμερα το πρωί, στον ίδιο ακριβώς χώρο που τον Ιούλιο του 1974 οι Έλληνες Καταδρομείς της Α' ΜΚ συνέτριψαν την προέλαση του Αττίλα και κράτησαν ελεύθερη την μισή Λευκωσία, ο Ανα(ν)στασιάδης ολοκλήρωσε την προδοσία των Σαμαροβενιζέλων, νομιμοποιώντας το κατοχικό έκτρωμα που οι τούρκοι ονομάζουν κράτος.

Σε ένα κοινό ανακοινωθέν – αίσχος η Κύπρος έγινε μία «ομοσπονδία» και από ότι φαίνεται μόνο η βούληση των Ελλήνων της Κύπρου, μπορεί να σταματήσει τους προδότες από το να διαπράξουν μία ακόμα ύβρη επάνω στους τάφους των Ηρώων και τα δάκρυα των γονιών των αγνοούμενων.

Λίγη ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα από τις 06.25 το πρωί μέχρι τις 09.50 η κορβέτα Bandirma παραβίαζε κατά βούληση τα ελληνικά χωρικά ύδατα προσεγγίζοντας Εύβοια, Κέα, Κύθνο και Άνδρο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στα σχετικά ρεπορτάζ «ούτε σαν αστείο μπορεί να γίνει λόγος περί δήθεν αβλαβούς διέλευσης από την στιγμή που η τουρκική κορβέτα έπλεε ανάμεσα στα ελληνικά νησιά με πολύ χαμηλή ταχύτητα».

Αυτό δείχνει την ανοιχτή περιφρόνηση των τούρκων για τα υποπόδια των αμερικανών επικυρίαρχων της χούντας του μνημονίου. Όχι μόνο παίρνουν ό,τι θέλουν, αλλά επιπροσθέτως προσβάλλουν βαναύσως την Ελλάδα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η χώρα μας κυβερνάται από ανδρείκελα. Η ανοιχτή τους πρόκληση την συγκεκριμένη ώρα έχει συμβολικό και σημειολογικό χαρακτήρα, αφού έτσι δείχνουν στους Σαμαροβενιζέλους ποιοι είναι οι κυρίαρχοι.

Η συγκυβέρνηση της προδοσίας είναι παντελώς ανίκανη και άβουλη στο να υπερασπιστεί τα Εθνικά Δίκαια και την Εθνική μας Αξιοπρέπεια. Η μόνη τους ικανότητα είναι να κάνουν υποκλίσεις στον παγκόσμιο αφέντη, πραγματοποιώντας τις διαταγές του. Ο απανταχού Ελληνισμός έχει Καθήκον να τους γυρίσει την πλάτη και να αποτρέψει τις προδοτικές πολιτικές τους.


xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου