a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ “ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”. ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ


Ενώ τα σενάρια για την αναγκαστική (λόγω των αναμενομένων αποτελεσμάτων, στα οποία θα παίξουν ρόλο-κλειδί τα μεγάλα ποσοστά που θα πάρει η Χρυσή Αυγή και η εκλογική εξαφάνιση των μικρών κομμάτων) μετεκλογική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ δίνουν και παίρνουν, κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τον κοσμάκη ότι κάτι τέτοιο… αποκλείεται. Έτσι, διαβάσαμε στην διαδικτυακή φωνή του φον Αντωνάκη (antinews) άρθρο με τον τίτλο «Γιατί η ΝΔ δεν θα κυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού ένα μέρος του:

«Μας λένε κάποιοι: ξέρουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει τρελά πράγματα. Αλλά δεν μπορείτε να «τα βρείτε» κάπου μαζί τους για το καλό της χώρας;

…Και πώς είναι δυνατόν να συνεργαστούμε με όσους συστηματικά, κατ’ επάγγελμα, υπονομεύουν την πρόοδο της χώρας, σκορπούν αβεβαιότητα και ανασφάλεια όπου μπορούν και απειλούν να μας ξαναστείλουν εκεί που ιδρώσαμε για να ξεφύγουμε;

Με όσους ζητούν να πάρουν άδεια οι τρομοκράτες από τις φυλακές, κι ύστερα διαμαρτύρονται όταν κάποιοι δεν επιστρέφουν.

Με αυτούς που υπερασπίζονται όσους συλλαμβάνει η αστυνομία, κι ύστερα κάνουν ότι δεν τους ξέρουν όταν μένουν ελεύθεροι, όταν κυκλοφορούν παράνομοι και συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση.

Με όσους απειλούν τους επενδυτές που έρχονται στην Ελλάδα, κι ύστερα κλαίνε με «κροκοδείλια δάκρυα» για την ανεργία… Το ότι η επένδυση θα έφερνε θέσεις εργασίας είναι δευτερεύουσας σημασίας για εκείνους.

Πώς μπορείς να συνεργαστείς με τέτοιες δυνάμεις και τέτοιες πολιτικές;

Να συγκυβερνήσουμε μαζί τους, όμως, όπως κάποιοι ονειρεύονται, βεβαίως όχι!».

Καταλαβαίνουμε βεβαίως την ανάγκη νεοδημοκρατών να πείσουν τα «πελατάκια» (όπως αποκαλούν τους εναπομείναντες ψηφοφόρους τους…) ότι δε θα συνεργαστούν με τους συριζαίους, για να μη… λακίσουν, αλλά τους συστήνουμε να μην εκτίθενται και να μην είναι τόσο απόλυτοι, γιατί τα γραπτά μένουν κι όταν θα διαψευσθούν θα τους τα… τρίψουμε στη μούρη.

(ΥΓ): Θυμίζουμε επίσης σ’ αυτούς τους επιτήδειους που εξηγούν τάχα «Γιατί η ΝΔ δεν θα κυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ», το πάθημα της «Αυγής», που είχε κάποτε ως πρωτοσέλιδο, άρθρο υπό τον τίτλο «Γιατί δεν θα γίνει πραξικόπημα». Ξέρετε σε ποιο φύλλο; Της 21ης Απριλίου 1967!


http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου