a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

FINANCIAL TIMES: ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ 20% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Την ίδια στιγμή που το καταρρέων καθεστώς της σαπίλας προσπαθεί –μέσω δημοσκοπήσεων-μαϊμού- να κρύψει αυτό που ξέρουν όλοι (ότι η Χρυσή Αυγή καλπάζει και είναι ήδη δεύτερο κόμμα…), οι ξένες εφημερίδες (οι οποίες λαμβάνουν γνώση των κρυφών δημοσκοπήσεων που παραγγέλνουν οι πρεσβείες τους…) αποκαλύπτουν την πικρή αλήθεια. Έτσι, οι Financial Times, σε ανταπόκρισή τους από την Ελλάδα, με τίτλο «Η Χρυσή Αυγή ετοιμάζεται για εκλογική μάχη καθώς οι ηγέτες της φυλακίζονται», αναφέρει ότι διεθνείς αναλυτές «βλέπουν» μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τη Χρυσή Αυγή για τη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές του Μαΐου: «Κάποιοι αναλυτές τώρα προβλέπουν ότι η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να συγκεντρώσει 15%-20% στις ευρωεκλογές του Μαΐου και να κοντραριστεί με την Νέα Δημοκρατία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την δεύτερη θέση, πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ».

(ΥΓ): Στο ίδιο φύλλο της εφημερίδας, υπάρχουν και οι παρακάτω δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη, που δείχνουν την αποφασιστικότητα των εθνικιστών και τα αδιέξοδα του σάπιου καθεστώτος των διεφθαρμένων:

«Η κυβέρνηση θέλει να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή αλλά αυτό θα ισοδυναμούσε με πραξικόπημα και θα ήταν καταστρεπτικό για το πολιτικό σύστημα. Η Εθνική Αυγή δημιουργήθηκε για να εκπροσωπήσει τους χιλιάδες Έλληνες πατριώτες και να κατέβει στις εκλογές αν μας βγάλουν εκτός νόμου. Ο στόχος της κυβέρνησης ήταν να με βάλει φυλακή πριν από τις εκλογές, έτσι ώστε να μην έχω το δικαίωμα να μιλάω δημόσια. Αλλά θα συνεχίσω να είμαι υποψήφιος εκτός κι αν περάσουν έναν ειδικό νόμο, που θα μου στερεί τα πολιτικά δικαιώματα».


http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου