a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ: ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!


Αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας αποτελούν παγκόσμιο φαινόμενο ανικανότητας και χρεώνονται στον άχρηστο και επικίνδυνο υπουργό Προ - Πο.

Ο Δένδιας ανακάλυψε τρομοκρατικό χτύπημα ένα μήνα μετά την επίθεση! Η ανακάλυψη έγινε μάλιστα με την βοήθεια των ίδιων των τρομοκρατών που υπέδειξαν στην ΕΛ.ΑΣ με προκήρυξη τους το ακριβές σημείο. Μόλις χθες τρομοκράτες ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του γερμανού πρέσβη όμως μέσα στο κείμενο της προκήρυξης έδειξαν στην αστυνομία και άλλη μια επίθεση που έκαναν με ρουκέτα για την οποία δεν είχε πάρει κανένας είδηση!
                               
Μάλιστα για να σιγουρέψουν ότι η αστυνομία του Δένδια θα βρει τι ακριβώς έγινε περιέγραψαν αναλυτικά την μέρα, την ώρα, το μέρος και το πιθανό λάθος της επίθεσης. Στο κείμενό της η οργάνωση ανέφερε: «Την Κυριακή 12-01-14 και ώρα περίπου 23.00 καταφέραμε να προσεγγίσουμε το στόχο χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί κι αυτή τη φορά προσπαθήσαμε να μην έχουμε μια επανάληψη της περσινής ατυχίας έξω απ' τα γραφεία της ΝΔ παρά το γεγονός ότι πλησιάσαμε αυτό το ενδεχόμενο. Και αυτό γιατί και η πρώτη απόπειρα εκτόξευσης ρουκέτας κατά των γραφείων της Mercedes απέτυχε και πάλι λόγω αστοχίας υλικού, όμως αυτή τη φορά επιστρατεύθηκε και η δεύτερη ρουκέτα που φέραμε μαζί μας και η οποία τελικά πυροδοτήθηκε κανονικά και διέγραψε την προσχεδιασμένη διαδρομή».
                               
Οι κάτοικοι της περιοχής όταν είχε γίνει η επίθεση είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία για την έκρηξη και τον εκκωφαντικό θόρυβο που άκουσαν. Αμέσως έσπευσαν άντρες της ΕΛ.ΑΣ. στο μέρος, όμως δεν βρήκαν τίποτα επιλήψιμο και αποχώρησαν παρά τις δεκάδες μαρτυρίες των κατοίκων. Έκτοτε ουδείς ενδιαφέρθηκε για το γεγονός.

Μετά από καθυστέρηση 30 ημερών και την βοήθεια των δραστών μονάδες του στρατού και της Αντιτρομοκρατικής απέκλεισαν την περιοχή, αναζητώντας τα υπολείμματα του βλήματος. Στο σημείο βρέθηκε ένας κρατήρας αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα εάν έχει εντοπιστεί ή όχι η ρουκέτα. Την ίδια ώρα η αντιτρομοκρατική ψάχνει ακόμη το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής, αλλά τα μόνα ευρήματα περιορίζονται σε κούπες, κασκόλ και βιβλία...

Ο παντελώς ανίκανος υπουργός Προ - Πο που ξεχαρβάλωσε την ΕΛΑΣ πρέπει να αποχωρήσει άμεσα, μαζί με την εθνοκτόνα συγκυβέρνηση του Μνημονίου, ώστε να επανέλθει η τάξη και το αίσθημα ασφάλειας στην Πατρίδα μας!


xryshaygh.com


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου