a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!


Μαύρα είναι τα μαντάτα στην ΝΔ, από τις διαθέσεις του κόσμου για τις δημοτικές εκλογές. Κατά τα φαινόμενα, οι δύο υποψηφιότητες από τον χώρο της ΝΔ, αλλά και η υποψηφιότητα του Καπερνάρου από το κόμμα Καμμένου, οριστικοποιούν τη νίκη του Η. Κασιδιάρη, ίσως ακόμα και από τον Α΄ γύρο! Κι αυτό το ομολογούν πλέον ακόμα και οι πιο βαμμένοι καθεστωτικοί, όπως ο Ευαγγελάτος-Εισαγγελάτος. Έτσι, σε ανάλυση που γράφτηκε στην ιστοσελίδα του, με τίτλο «Μήπως Σπηλιωτόπουλος και Κακλαμάνης βγάζουν… Κασιδιάρη;», αναφέρονται τα εξής:

«Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει η ΝΔ σε ένα από τα … “κάστρα” της, τον δήμο της Αθήνας. Η περίπτωση Καμίνη έδειξε ότι πλέον τα κάστρα δεν πρέπει να θεωρούνται δεδομένα. Στον πρώτο δήμο της χώρας η ΝΔ είχε πάντα μεγάλη δύναμη, όμως πλέον με δύο υποψήφιους να προέρχονται από το κόμμα και έναν τρίτο, τον Β. Καπερνάρο επίσης από τη δεξιά πολυκατοικία, η βάση φαίνεται να πολυδιασπάται και η πολυδιάσπαση αυτή να γίνεται βούτυρο στο ψωμί της Χρυσής Αυγής και του Ηλία Κασιδιάρη.

Το ερώτημα είναι εάν ο κόσμος θα ακούσει την “εντολή” του κόμματος ή θα επιλέξει με άλλα κριτήρια. Θα υπάρξουν ψηφοφόροι που θα επιλέξουν στο πρόσωπο του Ν. Κακλαμάνη να ρίξουν ψήφο διαμαρτυρίας για την πολιτική της κυβέρνησης; Άλλωστε και ο ίδιος πλασάρεται ως ο εκπρόσωπος της λαϊκής δεξιάς και η λαϊκή δεξιά περνάει τα πάνδεινα μαζί με τον υπόλοιπο λαό λόγω μέτρων… Πολλοί λένε ότι η προηγούμενη θητεία του στο Δήμο του δίνει ένα επιπλέον αβαντάζ…
Θα μπορέσει λοιπόν ο Ν. Κακλαμάνης να “μαζέψει” αυτές τις ψήφους, “κόβοντας” πόντους από τον επίσημο υποψήφιο και αν ναι, πόσους;
Δεν είναι όμως αυτό το μόνο ερώτημα.
Στην ίδια λογική, της συγκέντρωσης της ψήφου διαμαρτυρίας των δεξιών ψηφοφόρων της Αθήνας, κινείται ούτως ή άλλως και ως Ανεξάρτητος Έλληνας και ο Β. Καπερνάρος, προερχόμενος μάλιστα από τη ΝΔ και ο ίδιος κινείται στις ίδιες γειτονιές και στοχεύει στα ίδια πρόσωπα ψηφοφόρων με τους Σπηλιωτόπουλο και Κακλαμάνη.
Απ’ την ίδια δεξαμενή λοιπόν ψαρεύουν ήδη τρεις υποψήφιοι, όμως δεν είναι οι μόνοι. Οι μεγαλύτερες διαρροές ψήφων διαμαρτυρίας στις τελευταίες αναμετρήσεις καταγράφηκαν από τη ΝΔ προς τη Χρυσή Αυγή και πολλοί βλέπουν ότι η πολυδιάσπαση ευνοεί ακόμη μεγαλύτερη διαρροή.
Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που στα σενάρια βλέπουν ότι η διάσπαση μπορεί να μην φέρει καν στο δεύτερο γύρο τον υποψήφιο της ΝΔ».

http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου