a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΛΟΓΩ “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ” – ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ


Μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες η ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος θα πρέπει να έχει περάσει τα μέτρα για τον περιορισμό της “μαύρης τρύπας” στην ενέργεια ώστε να αποφευχθεί ο διπλασιασμός του «πράσινου τέλους » (ΕΤΜΕΑΡ) που πληρώνουν τα νοικοκυριά μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Όπως αναφέρει η «Δημοκρατία», ένα μέσο νοικοκυριό με κατανάλωση τις 2.000 κιλοβατώρες το τετράμηνο, θα πληρώνει περισσότερα από 60 ευρώ για το «πράσινο τέλος», αν…δεν ληφθούν μέτρα τις επόμενες ημέρες.

Η διοίκηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), προειδοποίησε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ότι “κάθε περαιτέρω καθυστέρηση στη λήψη και εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων για την οριστική διευθέτηση του ελλείμματος του Ειδικού Λογαριασμού μέσω του οποίου πληρώνονται οι παραγωγοί ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές θα έχει ολοένα και πιο αρνητική επίπτωση στο μέγεθος της αναγκαίας αναπροσαρμογής της τιμής του ΕΤΜΕΑΡ”…

Φτηνότερο την ίδια ώρα το ρεύμα για τους βιομήχανους
Καμία αύξηση στις τιμές του ρεύματος για τις βιομηχανίες δεν έχει γίνει εδώ και 5,5 χρόνια. Αντίθετα, αυξήσεις έχουν γίνει για τη μέση και πολύ περισσότερο για τη χαμηλή τάση, τονίζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός, σχολιάζοντας τις επικρίσεις για το υψηλό ενεργειακό κόστος με το οποίο φέρεται να είναι αντιμέτωπη η ελληνική βιομηχανία.

http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου