a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ - ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ


Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες.

Ευρισκόμενος πίσω από τα σίδερα της ψευτοδημοκρατίας τους με μία κατηγορία άδικη κατόπιν μίας πολιτικής σκευωρίας, που έστησαν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι και οι ενταύθα υποτακτικοί τους, απευθύνω σε όλους Εσάς, μαχόμενοι Έλληνες και μαχόμενες Ελληνίδες, έναν θερμό Αγωνιστικό χαιρετισμό. Χαιρετισμό όχι μόνον δικό μου αλλά και όλων των βουλευτών και των μελών της Χρυσής Αυγής που το αντεθνικό καθεστώς του Μνημονίου έκλεισε άδικα στην φυλακή. Είμαστε ΟΛΟΙ μας υπερήφανοι γιατί δεν λυγίσαμε, παραμένουμε ΟΡΘΙΟΙ, πιστοί στην Ιδέα και στον Ιερό σκοπό για μία Νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Όλοι μαζί από τα κελιά μας αυτήν την ώρα που εσείς ευρίσκεστε συγκεντρωμένοι στο Μνημείο των Ιμίων στο κέντρο των Αθηνών και Υπερήφανα υψώνετε στον Αγέρα τις Τιμημένες Σημαίες με τον Μαίανδρο, τις Γαλανόλευκες και τις γεμάτες από φλόγα ψυχής δάδες, αυτήν την ώρα που δείχνετε με την Πίστη σας ότι ενάντια σε μία προσκυνημένη Ελλάδα, υπάρχει και μία άλλη Ελλάδα, η Ελλάδα των αδούλωτων Εθνικιστών, την ίδια αυτή ώρα ΕΜΕΙΣ από τα κελιά μας είμαστε με την ψυχή και την καρδιά μας δίπλα σας, είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ και σας καλούμε μέσα από τα σίδερα να συνεχίσετε μέχρι την Τελική Νίκη να αγωνίζεσθε για την Τιμή του Μεγάλου μας Έθνους, για την υπερηφάνεια και την Μεγαλοσύνη του Ελληνισμού, σας καλούμε με ψηλά τις Σημαίες να συνεχίσετε τον Αγώνα τον ΚΑΛΟ για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία.

Επί δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια σε αυτήν την συγκέντρωση ήμουν ΠΑΡΩΝ. Αυτήν την χρονιά κάποιοι μου στέρησαν αυτό το δικαίωμα. Ποιοι είναι αυτοί; Είναι η εγκληματική συμμορία του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, οι κλέφτες και προδότες πολιτικοί, που οδήγησαν τον Λαό μας στην εξαθλίωση, που οδήγησαν την Πατρίδα στην Ξενοκρατία, στα Μνημόνια, στην εκχώρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Οι δεσμώτες μας, όλοι αυτοί που παράνομα και χωρίς κανένα στοιχείο μάς φυλάκισαν δεν είναι άλλοι από την εγκληματική συμμορία της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, των πουλημένων δημοσιογράφων, των καναλαρχών-εργολάβων, των «καθηγητάδων» του ανθελληνισμού, των βουλευτών που ψηφίζουν σε όλα ΝΑΙ ενάντια στο εθνικό συμφέρον για την «καρέκλα». Όλοι αυτοί είναι ΕΝΟΧΟΙ απέναντι στο Έθνος και κατηγορούμενοι στο δικαστήριο της Ιστορίας του Γένους.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες.

Όλους εμάς, που είμαστε σήμερα ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ενός τυραννικού και αντεθνικού καθεστώτος, να γνωρίζετε ότι τα σίδερά τους δεν μας λύγισαν και ούτε πρόκειται να μας λυγίσουν. Μέσα από τα σίδερα, λοιπόν, αυτά σας ομιλώ και σας καλώ με ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ να βαδίσετε προς την Νίκη, προς τα Μεγάλα Πεπρωμένα της Φυλής μας, σας καλώ να μην παραδώσετε ΨΥΧΗ στους τυράννους που εξουσιάζουν σήμερα την Πατρίδα, σε αυτούς που ξεπουλάνε την γη μας στους ξένους, που προδίδουν την Μεγάλη μας Ιστορία.

Η συγκέντρωση αυτή είναι αφιερωμένη στους τρεις γενναίους Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι οποίοι έπεσαν στο καθήκον για να μείνει για πάντα το Αιγαίο ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Το Αιγαίο μας, το Ελληνικό Αρχιπέλαγος, που οι ανάξιοι σήμερα παζαρεύουν με τους Τούρκους, το Αιγαίο μας, το οποίο σήμερα οι βάρβαροι από την Ανατολή απειλούν. Επίκαιρος όσο ποτέ σήμερα ο στίχος του Εθνικού μας ποιητού ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ!

«Βοσκοί, στην μάντρα της Πολιτείας, οι λύκοι,
μακριά οι φαύλοι και οι περιττοί
καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι
για του ολέθρου τα έργα βαλτοί».

ΕΝΑΝΤΙΑ σε όλους αυτούς, λοιπόν, υπερήφανοι Χρυσαυγίτες και υπερήφανες Χρυσαυγίτισσες ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! Αντισταθείτε για να μην περάσουν τα σχέδια τους. Αντισταθείτε στο ξεπούλημα της Πατρίδας, στην προδοσία της Ιστορίας μας και της Εθνικής Τιμής.

Τιμούμε σήμερα εδώ τους τρεις μεγάλους Νεκρούς των Ιμίων, αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και τα δύο παλικάρια που δολοφονήθηκαν άνανδρα, τους δύο Χρυσαυγίτες που άφησαν την τελευταία τους πνοή, φυλώντας Θερμοπύλες, τους δύο ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ που πότισαν με το Αίμα τους την Ιερή Ελληνική Γη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην λεωφόρο Ηρακλείου. Τιμούμε τους τρεις γενναίους των Ιμίων, αλλά ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ και τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ του Κινήματός μας, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μάνο Καπελώνη. Όπως δεν ξεχνούμε και τον Συναγωνιστή μας Αλέξανδρο Γέροντα, που χαροπαλεύοντας μέσα στο ασθενοφόρο, παλεύοντας σε μαρμαρένιο αλώνι με τον Χάροντα φώναζε «Ζήτω η Χρυσή Αυγή».

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες.

ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ- ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ- ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες των Ιμίων. Ας γνωρίζουν οι προσκυνημένοι και οι γραικύλοι, που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας, ότι όσο υπάρχει ακόμη και ένας Χρυσαυγίτης τίποτε δεν τέλειωσε.

ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ! Πίστη, αγώνας, θέληση, πείσμα, θάρρος, τόλμη. Όλοι μαζί με μία ΨΥΧΗ μέχρι την Τελική Νίκη.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος


xryshaygh.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου