a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΄΄ΕΘΝΟΣ΄΄ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Η φυλλάδα του Μπόμπολα, η οποία αποθέωνε όσο κανείς άλλος το κλεφτοΠΑΣΟΚ της μίζας και της διαφθοράς των Παπανδρέου, Σημίτη, Βενιζέλου, φαίνεται πως έχει τσακωθεί με την αλήθεια, επιμένοντας στην τακτική της λάσπης και της συκοφαντίας εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ξεπερνώντας ακόμη και τα πρότυπα-έντυπα προπαγάνδας της σοβιετικής εποχής.

Σε ένα παραληρηματικό λίβελο, στον οποίο διακρίνεται εντόνως η απόγνωση του αρθρογράφου για να συκοφαντήσει (θαρρείς και κρίνεται η επαγγελματική του καριέρα), η κιτρινοφυλλάδα «Έθνος» ιδιοκτησίας του κρατικού μεγαλοεργολάβου, επιχειρεί να πείσει τους ψυχικά ανισόρροπους περί μιας καταστάσεως, η οποία βρίσκεται μονάχα στους νοσηρούς εγκεφάλους του συντάκτη, του αφεντικού του και των πολιτικών απατεώνων που επί χρόνια λιβανίζουν με το αζημίωτο. Υπό τον πομπώδη τίτλο «Οι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στη Χρυσή Αυγή», ο θλιβερός δημοσιογραφίσκος της ελληνόφωνης σοβιετικής «Πράβντα» αναπαράγει τις γελοιότητες των πληρωμένων δημοσκόπων, φτάνοντας στο σημείο να συμπεράνει πως: «όλο και μεγαλύτερα τμήματα πολιτών απομακρύνονται από την ακροδεξιά οργάνωση, ενώ στελέχη της έχουν αρχίσει να παίρνουν αποστάσεις από τον στενό πυρήνα του κόμματος».

Η επαφή του συντάκτη με την πραγματικότητα είναι αντίστοιχη εκείνης του κλεφτοΠΑΣΟΚ με την τιμιότητα. Δυστυχώς για τον αρθρογράφο Νίκο Β. Τσίτσα, η Χρυσή Αυγή γίνεται η αιτία για να εκτεθεί ο ίδιος και το αφεντικό του ξανά και ξανά, μετά το χουντικό φιάσκο των παράνομων πολιτικών διώξεων που ξεκίνησε στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα και στο οποίο η φυλλάδα του μεγαλοεργολάβου πρωτοστάτησε. Και οι συκοφάντες εκτίθενται ανεπανόρθωτα στα μάτια του Ελληνικού Λαού, σε σημείο η έκθεση να μετατρέπεται σε κανονικό ξεβράκωμα!

Είτε ο αρθρογράφος έχει εργολαβικά αναλάβει τη συκοφάντηση και ψευδολογία κατά της Χρυσής Αυγής αποσκοπώντας στην επαγγελματική του ανέλιξη, είτε ο κοινωνικός του περίγυρος περιορίζεται μεταξύ του διπόλου οικίας και χώρου εργασίας, οπότε η πολιτική και κοινωνική του αντίληψη καλύπτεται από «μπομπολώδη» ομίχλη!

Εμείς οι «κακοί» Εθνικιστές λοιπόν, καλούμε τον κύριο αυτό να επιχειρήσει μια βόλτα στις γειτονιές της Αθήνας, για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι εκείνο το οποίο αρνείται πεισματικά, κατ' απαίτηση του αφεντικού του, να αποδώσει στην φυλλάδα στην οποία εργάζεται. Είμαστε όμως βέβαιοι, πως γνωρίζει την κοινωνική πραγματικότητα και μάλιστα την γνωρίζει πολύ καλά. Γνωρίζει επί παραδείγματι, πως βουλευτές και στελέχη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος βαδίζουν με ψηλά το κεφάλι και δίχως πολυπληθή αστυνομική συνοδεία πλάι στους συμπατριώτες μας, την ίδια ώρα κατά την οποία οι πολιτικάντηδες που αβαντάρει η φυλλάδα του Μπόμπολα κρύβονται τρέμοντας τη λαϊκή οργή, ενώ οι δημοσιογραφικοί τους γλείφτες παριστάνουν τους χαμαιλέοντες, φοβούμενοι να αποκαλύψουν την δημοσιογραφική τους ταυτότητα και κυρίως τα «αντικειμενικά» μέσα εξαπάτησης στα οποία εργάζονται!

Είναι άλλωστε εξαιρετικά φρέσκο το παράδειγμα του αντιαισθητικού κράχτη του Μνημονίου Πρετεντέρη, ο οποίος βίωσε από την εκπομπή του τον απόλυτο εξευτελισμό, όταν επιχείρησε να προβοκάρει τη λαϊκή αποδοχή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Οι συνεργάτες του υποχρεώθηκαν να προβάλλουν τις θέσεις του απλού Λαού, ο οποίος στη συντριπτική του πλειοψηφία στέκεται αξιοπρεπώς και έντιμα στο πλευρό του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, γεγονός που συνετέλεσε στο πάγωμα και την έκδηλη αμηχανία του καθεστωτικού πραίτορα.

Το κατάπτυστο δημοσίευμα της φυλλάδας των κρατικοδίαιτων, επαναφέρει και τους τραγελαφικούς ισχυρισμούς περί «εμφυλίου» στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται φυσικά για την γνωστή, βρώμικη και πρακτορίστικη τακτική της διασποράς ψευδών ειδήσεων, τακτική στην οποία η συγκεκριμένη φυλλάδα διακρίνεται. Η δίχως όρια αναισχυντία και ανεντιμότητά τους, διακρίνεται ολοκάθαρα στην παρακάτω φράση: «Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη που απομακρύνονται από τη Χρυσή Αυγή δέχονται απειλές από στελέχη του κόμματος για τη στάση τους».

Πραίτορες του διεφθαρμένου και αντεθνικού Καθεστώτος, η Χρυσή Αυγή σας διαβεβαιώνει πως επί τη αναλήψει των κυβερνητικών καθηκόντων από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, θα ελεγχθούν μία προς μία όλες οι συμβάσεις τις οποίες το φαύλο Κράτος ανέθεσε στους μεγαλοεργολάβους και "νταβατζήδες" της ελληνικής πολιτικής ζωής!

«Η συγκρότηση κόμματος όπως και η σύνθεση των δημοτικών συνδυασμών που επιδιώκει να διαμορφώσει η Χρυσή Αυγή, εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, αντιμετωπίζουν την άρνηση των πολιτών να συμμετάσχουν κάτω από την πίεση των τοπικών κοινωνιών που φαίνεται να συνειδητοποιούν τον κίνδυνο που ενέχει για τη δημοκρατία η εγκληματική δράση της οργάνωσης», αναφέρει ψευδώς η φυλλάδα.

Την απάντησή τους, θα την λάβουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι πολιτικοί τους «εργοδότες» τον προσεχή Μάιο: τελειώνουν τα ψέματα, ήρθε η ώρα των Εθνικιστών!


xryshaygh.com









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου