a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

N.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑ… «ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ… ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΑΥΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ»


Ο ένας, ο ΚΑΝΤΑΣ, φυλακισμένος για εγκλήματα κατά των Ελλήνων, ένας από τους υπεύθυνους της δυστυχίας του, ένας από τους συμμετέχοντες στο μεγάλο σκάνδαλο με τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα. (Οι υπόλοιποι είναι, ακόμη, ελεύθεροι).

Ο Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένος, πολιτικός κρατούμενος ενός σάπιου καθεστώτος, (των υπολοίπων κλεφτών και υπευθύνων για την κατάντια του Ελληνικού λαού).

Δυστυχώς και οι δυο στις ίδιες φυλακές, στην ίδια πτέρυγα.
Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, οι υπεύθυνοι οι της φυλακής έθεσαν στον φυλακισμένο ηγέτη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Νίκο Μιχαλολιάκο το ερώτημα “Αν τον ενοχλεί που έχουν τοπoθετήσει σε διπλανό κελί τον διεφθαρμένο πρώην αναπληρωτή γενικό γραμματέα Εξοπλισμών Α.Κάντα”.
Η απάντηση του εθνικιστή ηγέτη: «Κάντε ότι θέλετε, αλλά όσο ακόμα θα είμαι εδώ δεν θέλω να βλέπω τέτοιο σκουπίδι. Κανονίστε να μην προαυλιζόμαστε μαζί”.

xryshaygh.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου