a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο… ΑΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


Τις ταβέρνες έχουν πάρει σβάρνα τα στελέχη του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος, για να συζητούν τα προβλήματά τους και να πνίγουν τον πόνο τους στο… κρασί.

Έτσι, τις τελευταίες ημέρες «παίζει» πολύ η συνάντηση που είχε ο «Ντούτσε» με συνδικαλιστές του πάλαι ποτέ κινήματος, σε ταβέρνα που έχει «σπεσιαλιτέ» τα παϊδάκια. Στις εκτενείς περιγραφές, έγινε λόγος στο λιτό -σχετικά με τις παλαιότερες εποχές της… γαριδομακαρονάδας και του αστακού- μενού, στο χύμα κρασί (πάνε οι γαλλικές σαμπάνιες και τα σκατς ον δε ροκς…) και στην πληρωμή του λογαριασμού, που έγινε με τη μέθοδο του «ρεφενέ». Προφανώς, η «διαρροή» σε φιλικά ΜΜΕ, έγινε για να δείξει ότι το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ επέστρεψε στις… ρίζες του.

Βέβαια, στα επιτήδεια δημοσιεύματα, δεν αναφέρθηκε ότι η συγκεκριμένη ταβέρνα βρίσκεται πολύ κοντά στις φυλακές του Κορυδαλλού, τον… φυσικό χώρο των κλεφτο-πασόκων. Σωστή επιλογή, λοιπόν, η εν λόγω ταβέρνα, λόγω της θέσης της. Να συνηθίζουν σιγά-σιγά οι καταστροφείς της Ελλάδος και τον… αέρα του Κορυδαλλού, γιατί σύντομα θα τον αναπνέουν αβέρτα-κουβέρτα!


http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου