a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕ… ΕΥΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΩΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ!


Οι γραμμές αυτές γράφονται τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και δεν είναι γνωστή ακόμα η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του Καρυπίδη. Ωστόσο, μετά και την επέμβαση της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (!!!), θεωρούμε 1000% σίγουρη την απόσυρσή της.

Το αστείο στην όλη υπόθεση, που δείχνει όμως την απόλυτη πειθαρχία των συριζαίων στα αμερικανοεβραϊκά κελεύσματα, είναι ότι η νέα αυτή ωμή και χοντροκομμένη επέμβαση των Αμερικανοεβραίων στα εσωτερικά της χώρας μας και ειδικότερα στα εσωτερικά ενός πολιτικού κόμματος (ανεξάρτητα ποιο είναι αυτό…) παρουσιάζεται με… ευμενή σχόλια στο επίσημο κομματικό όργανο του συνονθυλεύματος, την «Αυγή». Τόσο ευμενή, που μόνο που δεν… πανηγυρίζουν τα συντρόφια γι’ αυτήν, υπερηφανευόμενα πως η ανακοίνωση δείχνει τη… σημασία του ΣΥΡΙΖΑ διεθνώς!!! Ιδού τα χάλια τους:

«Με μια αναπάντεχη δήλωση, η οποία αναδεικνύει, όμως, τη σημασία του ΣΥΡΙΖΑ στο εγχώριο αλλά και στο διεθνές πολιτικό πεδίο, η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (American Jewish Committee) εκφράζει τον «αποτροπιασμό» της, για τις «αντισημιτικές δηλώσεις» του υποψηφίου για τη θέση του Περιφερειάρχη στη Δυτική Μακεδονία του ΣΥΡΙΖΑ, για τις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα, Θεόδωρου Καρυπίδη.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο κ. Καρυπίδης υποστήριξε ότι το όνομα του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού καναλιού στην Ελλάδα ΝΕΡΙΤ έχει «εβραϊκές ρίζες» και ότι η πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Συναγωγή της Θεσσαλονίκης ήταν μια «πράξη που απειλεί την Ελλάδα».

Ο Ντέιβιντ Χάρις, εκτελεστικός διευθυντής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC) υποστηρίζει ότι οι «εξωφρενικές εκφράσεις αντισημιτισμού στην Ελλάδα προέρχονται όχι μόνο από την Χρυσή Αυγή της άκρας δεξιάς, αλλά επίσης και από το Facebook του Θεόδωρου Καρυπίδη…».

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!


http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου