a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

΄΄ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΛΑΙΟ΄΄ ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...


Προκειμένου να περισώσουν ότι μπορούν από τις καταδικασμένες στη συνείδηση του Λαού πολιτικές καριέρες των ανδρείκελων της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, οι ξένοι δανειστές εξετάζουν τη μετονομασία του μνημονίου σε «ευρωσυμβόλαιο», με στόχο να συμβάλλουν στην κυβερνητική προπαγάνδα του υποτιθέμενου τέλους της εποχής των μνημονίων.

Τούτο βεβαίως προβάλλει ως μια μεθόδευση-εξυπηρέτηση των διεθνών δανειστών προς τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, ούτως ώστε η τελευταία να παρουσιαστεί στα πλαίσια της καθεστωτικής προπαγάνδας ως «συνεπής» προς τη δέσμευσή της πως παρήλθε η περίοδος των μνημονίων. Επί της ουσίας όμως, πρόκειται περί μιας άθλιας απόπειρας εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού, για να σχηματίσουν οι αδαείς την εντύπωση πως έπιασαν τόπο οι θυσίες των τελευταίων ετών και πως ξεκινά η εποχή της οικονομικής ανάκαμψης.

Η Χούντα του Μνημονίου άλλωστε, δεν έχει να επιδείξει άλλο τι παρά μόνο συνεχή επικοινωνιακής μορφής ψεύδη, τα οποία αποκαλύπτονται ξεκάθαρα στην αμείλικτη καθημερινότητα των Ελλήνων. Στην πραγματικότητα, η Τρόικα επιδιώκει τον ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο σε όλους τους τομείς της κρατικής υπόστασης και παρέμβασης, υπό τη συγκεκαλυμμένη μορφή της «εποπτείας» της προόδου των μεταρρυθμίσεων.

Καθώς γράφουν καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης, «η φοροδιαφυγή, ο καλύτερος συντονισμός στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων , η βελτίωση του δικαστικού συστήματος, η αξιολόγηση στο δημόσιο, η τραπεζική ενοποίηση θα είναι μερικές από τις βασικές πρόνοιες του ευρωσυμβολαίου».

Στο δια ταύτα, η Τρόικα «θα ζητήσει επίσης επιτάχυνση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και ιδίως στους τομείς της ενέργειας, των σιδηροδρόμων, των περιφερειακών αεροδρομίων και λιμανιών και των ακινήτων» ή όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, το κατά το δυνατόν ταχύτερο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας έναντι πινακίου φακής. Υποθηκεύοντας το σύνολο των παραγωγικών δομών της χώρας και τον ανεκμετάλλευτο μέχρι τούδε ενεργειακό της πλούτο, η αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά ευελπιστεί πως θα τύχει της συμπαράστασης των διεθνών τοκογλύφων προς αποφυγή της οριστικής πολιτικής κατάρρευσης. Εντούτοις, ο Ελληνικός Λαός δεν δείχνει διόλου διατεθειμένος να απονείμει συγχωροχάρτια στη Χούντα των αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων, της οικονομικής εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου.

Παρά το γεγονός ότι θα επιχειρηθεί δια της προπαγάνδας των μέσων εξαπάτησης να παρουσιαστεί ως επιτυχία η επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείων από 30 σε 50 χρόνια, το νέο Μνημόνιο έρχεται να θέσει την οριστική ταφόπλακα στις όποιες ονειρώξεις μιας άθλιας και ανθελληνικής Χούντας των υποτακτικών των ξένων, την οποία σιγοντάρει μια αξιωματική αντιπολίτευση ερμαφρόδιτη, η οποία προβάλλει αντιμνημονιακή στο εσωτερικό και φιλομνημονιακή στο εξωτερικό. Μοναδική απειλή στα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων και των εν Ελλάδι υποτακτικών τους, είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ο οποίος παραμένει συνεπής στην πάγια πολιτική θέση καταγγελίας των μνημονίων, δίχως εκπτώσεις και αστερίσκους τύπου Τσίπρα.


xryshaygh.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου