a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ! “ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΕΙΣΤΕ”…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ;


Αντιμέτωπος με την οργή των κατοίκων ήρθε σύμφωνα με πληροφορίες του koolnews ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο πληγωμένο από τα Ρίχτερ νησί. Ο κ. Τσίπρας που επισκέφθηκε το νησί 10 μέρες μετά το πρώτο χτύπημα του Εγκέλαδου άκουσε τα έντονα παράπονα των κατοίκων οι οποίοι όταν έκανε την εμφάνισή του, του επιτέθηκαν φραστικά λέγοντας μεταξύ άλλων ότι:

«Έρχεστε μόνο για το θεαθήναι», «Αφήστε τα λόγια και κάντε πράξεις» ενώ επιτέθηκαν και στην τοπική βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου λέγοντας χαρακτηριστικά «η βουλευτής σας στο νησί είναι ανύπαρκτη».

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημέρωσαν, στο κέντρο επιχειρήσεων που έχει στηθεί στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Σωτήρης Κουρής, ο αντιπεριφερειάρχης για θέματα Παιδείας Χρήστος Άνθης, οι επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρ. Σπίρτζης, για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις οικοδομές του νησιού, στη σίτιση των πληγέντων. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κουρής ανακοίνωσε ότι αύριο καταφθάνει στην Κεφαλονιά κρουαζιερόπλοιο 900 κλινών για να μη μένουν οι σεισμόπληκτοι στις σκηνές και στα αυτοκίνητά τους.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους στο κέντρο επιχειρήσεων, ο κ Τσίπρας επισήμανε ότι συντελείται ένα πολύ δύσκολο έργο και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Αντιλαμβάνομαι ότι οι δυσκολίες δε τελειώνουν. Έχουν διάρκεια. Ελπίζω, πρόσθεσε, οι περισσότεροι στη πορεία να είστε αχρείαστοι. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε πως θα επουλώσουμε πιο γρήγορα τις πληγές τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Ακολούθως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στο Ληξούρι. Εκεί θα επισκεφθεί το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, όπου φιλοξενούνται σεισμόπληκτοι και ηλικιωμένοι από το γηροκομείο το οποίο έχει κηρυχθεί ακατάλληλο, το κτίριο του Επαγγελματικού Λυκείου, καθώς τους κεντρικούς δρόμους της πληγείσας πόλης. Στο Ληξούρι, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις.


xryshaygh.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου