a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΜΑΡΑ: ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ! ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ - ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ...


Η ΕΛ.ΑΣ. του Δένδια σε ρόλο εισπράκτορα διοδίων του «εθνικού» εργολάβου!

Η στήριξη της Χούντας του Μνημονίου και κυρίως ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην κατασυκοφάντηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, καθώς φαίνεται συνοδεύεται με σωρεία αντισταθμιστικών οφελών για τον Μπόμπολα και τις επιχειρήσεις στις οποίες συμμετέχει, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση των εκρηκτικών αυξήσεων στα τέλη των διοδίων, το Καθεστώς των διεφθαρμένων προχώρησε σε μια ακόμη κίνηση που καταδεικνύει πως το αντεθνικό Κράτος βρίσκεται κυριολεκτικά στην υπηρεσία του «εθνικού» εργολάβου και φανατικού συκοφάντη και εχθρού της Χρυσής Αυγής.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην κατωτέρω επαίσχυντη ανακοίνωση, η οποία αποδεικνύει του λόγου το αληθές: «την Τετάρτη 5.2.2014 και από ώρα 00:01 θα πραγματοποιηθεί έναρξη λειτουργίας Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών προς βεβαίωση παραβάσεων μη καταβολής διοδίου τέλους σε Σταθμούς Διοδίων κατά μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου»!

Με πολύ απλά λόγια, οι Έλληνες φορολογούμενοι πλήρωσαν για την αγορά ειδικών ηλεκτρονικών τεχνικών συσκευών, για να βεβαιώνονται παραβάσεις μη καταβολής διοδίου τέλους, στην εταιρία στην οποία μετέχει ο Μπόμπολας!

Οφείλεται βεβαίως στην «αγαθή τύχη» το γεγονός πως τα συγκεκριμένα σκανδαλώδη προνόμια τα απολαμβάνουν μονάχα οι εταιρείες στις οποίες μετέχει ο «εθνικός» εργολάβος. Το γεγονός δηλαδή του ότι η ελληνική αστυνομία τίθεται στην υπηρεσία μιας ιδιωτικής εταιρείας εξυπηρετώντας όχι το κοινωνικό συμφέρον αλλά τα συμφέροντα της εταιρείας, είναι καθαρή «σύμπτωση» η οποία θα μπορούσε να συμβεί στον κάθε απλό πολίτη αυτού του κράτους.

Εν κατακλείδι και συμπερασματικά, όπου δεν φτάνει το μακρύ χέρι του «εθνικού» εργολάβου, φτάνει το χέρι μιας αντεθνικής Χούντας που εξαθλιώνει το Λαό μας, για λογαριασμό εκείνων που πλουτίζουν από τη δυστυχία των Ελλήνων. Το δε Κράτος της διαφθοράς και της σαπίλας, θέτει τους μηχανισμούς του στη διάθεση των εκλεκτών της ολιγαρχίας του πλούτου, αποδεικνύοντας εν τοις πράγμασι πως η κοινωνική αδικία είναι ίδιον του τυραννικού Καθεστώτος που εξουσιάζει την Πατρίδα.

Υπάρχει πλέον κανείς, ο οποίος αδυνατεί να κατανοήσει την αιτία της αντι-χρυσαυγίτικης λύσσας των μέσων εξαπάτησης του μεγαλοεργολάβου του δημοσίου;


xryshaygh.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου