a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ «ΒΗΜΑ» ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»


Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Την απάντηση στο (διαχρονικό…) αυτό ερώτημα, μας δίνει ο «πολύς» Ν. Χασαπόπουλος, ο οποίος έχει χρεωθεί με 108 τη λάσπη και τη συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής, με «ρεπορτάζ» του στο καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής» (δηλαδή στο κατοχικό «Ελεύθερον Βήμα»…):

“Νέες κλήσεις για απολογία βουλευτών αλλά και στελεχών της Χρυσής Αυγής – ανάμεσά τους και μέλη του σκληρού πυρήνα των ταγμάτων εφόδου – πρόκειται να επιδώσουν αυτή την εβδομάδα οι δύο ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου που διερευνούν την εγκληματική δράση της. Αναμένεται να κληθούν 12 μέλη της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας, μέλη των ταγμάτων εφόδου, για να απολογηθούν για την κατηγορία συμμετοχής στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ορισμένα από τα μέλη αυτά συμμετείχαν ή και πρωταγωνιστούσαν στα επεισόδια του περασμένου Σαββατοκύριακου στο Κερατσίνι.

Παράλληλα, πρόκειται να κληθούν προς απολογία με την κατηγορία για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης άλλοι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενώ έχει δρομολογηθεί και η κλήση για συμπληρωματική απολογία του Ηλία Κασιδιάρη μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών του κ. Ν. Μιχαλολιάκου, αλλά και του ιδίου, στα οποία εμφανίζεται να πυροβολεί με διάφορα όπλα. Η ανάκριση θα ζητήσει από τον κ. Κασιδιάρη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι πρόκειται για αεροβόλα, να τα εμφανίσει ώστε να μπορέσουν και οι ανακρίτριες μαζί με τους εμπειρογνώμονες να διαπιστώσουν ότι όντως είναι έτσι. Θα ζητηθούν επίσης και από άλλα μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής που εμφανίζονται στα βίντεο να οπλοφορούν ή να μετέχουν σε ασκήσεις με τέτοιου είδους όπλα να τα εμφανίσουν”.

Πως γνωρίζει τέτοιες λεπτομέρειες ο καθεστωτικός κιτρινογράφος, λεπτομέρειες που μόνον οι ανακρίτριες της υπόθεσης γνωρίζουν, τις οποίες μάλιστα ανακοινώνει με απόλυτη βεβαιότητα ότι θα συμβούν; Αν τις επόμενες ημέρες επιβεβαιωθούν τα γραφόμενά του, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για τη χουντάρα των διεφθαρμένων που μας κυβερνά!


http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου