a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΡΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ - ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Το "νόμος και τάξις" του επικίνδυνα ανίκανου Δένδια

Τρομοκράτες έριξαν ολόκληρη αντιαρματική ρουκέτα και οι "αρμόδιοι" το κατάλαβαν έναν ολόκληρο μήνα μετά, αφού προηγήθηκε προκήρυξη των δραστών.

Η ρουκέτα δεν έπεσε σε κάποιον αγρό εκτός πόλεως, αλλά σε κατοικημένη περιοχή! Οι κάτοικοι μάλιστα της περιοχής ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, η οποία τους είπε ότι θα ήταν ο κρότος και η λάμψη από κανένα βεγγαλικό ή από καμμία εξάτμιση αυτοκινήτου.Όλα αυτά συνέβησαν στο κράτος του Σαμαρά και του Δένδια, στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.

Σημειώνεται ότι όταν μετά από έναν ολόκληρο μήνα πήγαν στην περιοχή (μετά την προκήρυξη!) πυροτεχνουργοί του Στρατού βρήκαν και τον κρατήρα, που είχε δημιουργήσει η ρουκέτα και υπολείμματά της. Τι θα γινόταν αλήθεια εάν σε ένα σοβαρό κράτος και όχι στο κράτος ρεντίκολο των Σαμαρά-Δένδια συνέβαινε ένα ανάλογο γεγονός; Απλά κάποιος θα αναλάμβανε την πολιτική ευθύνη για την επικίνδυνη ανικανότητα και θα προχωρούσε σε παραίτηση. Ο Δένδιας, όμως, όχι μόνο δεν παραιτήθηκε, αλλά τήρησε και απόλυτη σιγή, όπως και ολόκληρη η κυβέρνηση.

Ανοχύρωτη πολιτεία έχει καταντήσει την Ελλάδα μας η παρέα του Σαμαρά. Τρομοκράτες αφήνονται ελεύθεροι, κατοικίες πρεσβευτών δέχονται ριπές από αυτόματα όπλα και τώρα έχουμε και ολόκληρες αντιαρματικές ρουκέτες που οι άνθρωποι του Δένδια, τις παιρνούν για… βεγγαλικά!

Όσο για την περίφημη "αντιτρομοκρατική" ξέρει μόνο να γράφει μυθιστορήματα κατά παραγγελίαν Δένδια και να φτιάχνει τερατολογίες κατά της Χρυσής Αυγής για δήθεν οπλοστάσια σε μοναστήρια, για μυστικά στρατόπεδα και μυστικούς χρηματοδότες και άλλα φαιδρά. Στην Ελλάδα του Σαμαρά και με τις υπηρεσίες Δένδια ξαναζεί ο επιθεωρητής Κλουζώ του Λουΐ Ντε Φίνες.

Όλα αυτά θα ήταν πραγματικά για γέλια εάν δεν κινδύνευε μια ολόκληρη χώρα από την ανικανότητά τους. Εάν αυτοί οι ίδιοι "κύριοι" που ανακάλυψαν με καθυστέρηση ενός ολόκληρου μήνα μια αντιαρματική ρουκέτα, δεν ήταν οι ίδιοι που έχτισαν μια κακοστημένη πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Δεν φταίνε, όμως, μόνο αυτοί, αλλά και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι με βάση τις γελοιότητες περί οπλοστασίων, στρατοπέδων κλπ., κλπ. προφυλάκισαν 6 βουλευτές της τρίτης πολιτικής δυνάμεως της χώρας.

Δεν χωρά καμμία αμφιβολία μετά ταύτα ότι στο καθεστώς Σαμαρέσκου οι Λουΐ ντε Φίνες είναι απαραίτητοι για να χτυπηθεί η Χρυσή Αυγή με τρόπους παράνομους, με κουκουλοφόρους και ψέματα. Για όλα τα άλλα είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Φυλακές Κορυδαλλού
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

xryshaygh.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου