a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

“ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ” – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Δηλώνουμε ΕΝΟΧΟΙ για τις Ιδέες και την Πίστη μας

«Κάποιοι πιστέψανε
πως είναι δυνατόν
μέσα σε σίδερα
να κλείσουν την ψυχή.
Μα ο χρόνος που έρχεται,
των πάντων ο κριτής,
θα δείξει ποιος
θα είναι ο νικημένος
και ποιος ο νικητής».

“Υ”

Πριν από περισσότερα από δέκα χρόνια είχα γράψει ένα βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Εχθροί του καθεστώτος», τίτλος ο οποίος επαληθεύτηκε πλήρως από όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες. Τόσο στο κείμενο αυτό των περασμένων χρόνων, όσο και στο άρθρο μου αυτό, διευκρινίζω ότι με την λέξη «καθεστώς» εννοώ το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας με τα τόσα σκάνδαλα, με την πολιτική εθνικής μειοδοσίας στα θέματα τα εθνικά, την δημόσια διαφθορά, την ευνοιοκρατία, την αναξιοκρατία, την παρακμή. Όλα αυτά αποτελούν και σήμερα, δυστυχώς, αυτό το οποίο επικρατεί στην Πατρίδα μας, το καθεστώς.

Αυτό, λοιπόν, το ψευδεπίγραφα δημοκρατικό καθεστώς φυσικό είναι να διώκει τους εχθρούς του και κατά τούτο δεν παραπονούμεθα για την άδικη φυλάκισή μας, απλά καταγγέλλουμε την τυραννία και την ολοφάνερη μικροπολιτική σκοπιμότητα των διώξεών μας. Δηλώνουμε ΑΘΩΟΙ για τις κατηγορίες, οι οποίες μας αποδίδονται, αλλά απόλυτα ΕΝΟΧΟΙ για τις Ιδέες μας, την Πίστη μας, την Πολεμική μας ενάντια σε ένα διεφθαρμένο και αντεθνικό καθεστώς. Ένα καθεστώς, το οποίο προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει τα προσχήματα και να εμφανισθεί σαν κράτος δικαίου, φυλακίζοντας πολιτικά πτώματα, την ίδια στιγμή που οι συνένοχοί τους εξακολουθούν να κυριαρχούν στην δημόσια ζωή.

ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΑΪΜΟΥ

Η προσπάθεια αυτή του διεφθαρμένου καθεστώτος να παρουσιαστεί σαν κράτος δικαίου ομοιάζει με την απόπειρα να μεταμορφωθεί σε όμορφη νέα, χρησιμοποιώντας κάθε είδους «μακιγιάζ», μία περασμένης ηλικίας μαραμένη από τον χρόνο πόρνη. Θέλουν να μας πείσουν ότι κάνουν ΚΑΘΑΡΣΗ… Αλήθεια, κύριοι της εξουσίας, πιστεύετε ότι είναι τόσο αφελείς οι θεατές σας ώστε να πιστέψουν ότι η δικαιοσύνη απεκαταστάθη με την καταδίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου; Μετά τον Τσοχατζόπουλο δεν υπήρχαν επί μία δεκαετία και πλέον υπουργοί, υφυπουργοί και αξιωματούχοι, οι οποίοι ετήρησαν στο ακέραιο τα όσα παράνομα υπέγραψε, πληρώθηκε γι’ αυτό, και καταδικάστηκε γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Τσοχατζόπουλος; Πού είναι όλοι αυτοί οι συνένοχοι; Όχι μόνον δεν ευρίσκονται στην φυλακή, αλλά ανενόχλητοι παραδίδουν και μαθήματα πολιτικής ηθικής.

Κάθαρση-Μαϊμού, λοιπόν, σε όλες τις περιπτώσεις η κάθαρση της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου. Και δεν ήλθε τυχαία σε μία εποχή κατά την οποίαν βάναυσα εξαθλιώνεται ο λαός. Εάν ήταν κάθαρση ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, τότε θα έπρεπε να έχουν ανοίξει πολλές υποθέσεις και όχι ένα και μόνον μικρό μέρος των εξοπλιστικών. Επιγραμματικά θα αναφέρω τις τερατώδεις υπερβάσεις στα δημόσια έργα, υπερβάσεις που γιγαντώθηκαν την περίοδο των αγώνων του 2004, θα αναφέρω την μεγάλη ληστεία του Ελληνικού λαού με το χρηματιστήριο και άλλα πολλά. Ας σταματήσουν, λοιπόν, τις κορώνες περί αμείλικτης δικαιοσύνης και εξυγιάνσεως του δημοσίου βίου οι καλοπληρωμένοι και ατόκως δανειοδοτηθέντες προπαγανδιστές του καθεστώτος. Όλοι αυτοί, οι οποίοι – καθόλου τυχαίο – πρωταγωνίστησαν στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ της Χρυσής Αυγής, όλοι αυτοί, που έστησαν τις τηλεδίκες, οι οποίες οδήγησαν στην φυλάκισή μας.

ΔΙΩΞΗ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ

Η φυλάκισή μας ήταν μία πράξη, στην πραγματικότητα, πανικού εκ μέρους του συστήματος και ειδικότερα εκ μέρους της κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου ή εάν θέλετε Βενιζέλου-Σαμαρά. Τα όσα ακολούθησαν και συνέβησαν στην συνέχεια επιβεβαιώνουν αυτόν ακριβώς τον πανικό. Έναν πανικό, ο οποίος έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις μετά την αναγγελία της ιδρύσεως ενός νέου κόμματος, της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ». Χωρίς προσχήματα και χωρίς αιδώ τα κανάλια και οι φυλλάδες, αλλά και η παρέα Σαμαρά είπαν ευθέως ότι και αυτό το κόμμα πρέπει να απαγορευθεί γιατί ενδεχομένως έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή. Η θέση τους αυτή αποδεικνύει ότι η δίωξή μας δεν βασίζεται σε πράξεις συγκεκριμένες, αλλά στην Ιδεολογική και Πολιτική ταυτότητα του Κινήματός μας, είναι δηλαδή μία χωρίς προσχήματα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ. Αυτό ακριβώς, ότι πρόκειται δηλαδή περί πολιτικής διώξεως, προκύπτει ευθέως και από το σκεπτικό των δικαστικών αρχών στα κείμενα απορρίψεως των αιτήσεων αποφυλακίσεως, τα οποία υποβάλαμε τόσο εγώ, όσο και οι συναγωνιστές μου, κείμενα τα οποία δεν θυμίζουν δικαστικά έγγραφα, αλλά «αντιφασιστικά» πολιτικά μανιφέστα.

Με δύο λόγια, οι διώκτες μας θα έπρεπε να διαθέτουν τουλάχιστον την ειλικρίνεια να μας πουν ότι είμαστε φυλακή για την Ιδεολογία μας και τότε δεν θα είχαμε να πούμε τίποτε, παρά να αποδεχθούμε ως πολιτικοί αντίπαλοι τις διώξεις τους, τις φυλακίσεις, τα πάντα.

ΣΑΜΑΡΑΣ: «ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ»

Πάντως αυτό, το οποίο δεν λένε, γιατί δεν έχουν την δυνατότητα να το πουν, αυτοί οι οποίοι από πλευράς δικαιοσύνης μάς κρίνουν, το λένε ευθέως οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, με πρώτον και καλύτερο τον ίδιο τον πρωθυπουργό Σαμαρά. Συγκεκριμένα σε άρθρο, το οποίο δημοσιεύεται στο περιοδικό «CRASH» και αναφέρεται στην συνάντηση, στις 5 Δεκεμβρίου 2013, του Σαμαρά με τον πρώην πρωθυπουργό Καραμανλή (σελίδα 32) αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ο πρωθυπουργός του ανέλυσε το σχέδιο του για τη Χρυσή Αυγή (“αυτοί έχουν τελειώσει, έχουν σβήσει” εκτίμησε)…». Αυτά τα έλεγε ο Σαμαράς πριν από δύο και πλέον μήνες. Εδώ προκύπτει, βεβαίως, το ερώτημα πώς γνωρίζει την εξέλιξη μιας υποθέσεως, η οποία ευρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης ο πρωθυπουργός ή μήπως ευρίσκεται (ΔΥΣΤΥΧΩΣ!) η δικαιοσύνη στα χέρια του κάθε πρωθυπουργού;

Όσο για το “αυτοί έχουν σβήσει” τού έδωσαν την απάντηση οι δεκάδες χιλιάδες φλόγες στο κέντρο των Αθηνών το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου, στην μεγάλη συγκέντρωση των Εθνικιστών για τα Ίμια. Ποιος τελικά θα σβήσει το ξέρει ΜΟΝΟΝ ο Θεός και όχι τα τρωκτικά των τοκογλύφων και της ξενοκρατίας.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου